TV: Milan-profil har fået sin dom efter slem hovedskade

Det så uhyggeligt ud, da brasilianske Alex blev slået bevidstløs i søndagens kamp mod Lazio, men den 33-årige midtstopper har det efter omstændighederne fint dagen derpå

For første gang i syv sæsoner lykkedes det Milan at vinde over Lazio på det olympiske stadion i Rom, da milaneserne sikrede sig en 3-1-sejr.

Det var tredje kamp i træk, at Sinisa Mihajlovic' mandskab kunne trække sig sejrrigt ud af et opgør i Serie A, men der var alligevel et skår i glæden hos Milan-spillerne efter kampen.

Holdets midtstopper Alex blev båret ud fra banen i starten af anden halvleg efter et uhyggeligt sammenstød med sin egen målmand.

Brasilianeren fik et knæ i hovedet og faldt nærmest livløst til jorden efterfølgende, før den medicinske stab kom ilende til.

TV: Uhyggeligt sammenstød i Milans stor-sejr

Alex blev båret ud og kørt til hospitalet hurtigt efter, og der blev det konstateret, at han havde pådraget sig en hovedskade. Milan-spilleren var bevidstløs i kort tid efter sammenstødet, men kom til sig selv på vej til hopsitalet.

Her blev han testet for alvorlige skader i hovedet, men heldigvis for sydamerikanerne var svaret positivt.

- Han fik et slag på hovedet, men det hele skulle være okay. Han bliver nødt til at blive på hospitalet i 24 timer for observation, men det er heldigvis positive meldinger, sagde træner Sinisa Mihajlovic efter opgøret til italiensk presse.

Milans mål i sejren over Lazio blev scoret af Andrea Bertolacci, Philippe Mexes og Carlos Bacca, mens Ricardo Kishna stod bag Lazios trøstemål.

Du kan se højdepunkterne i videoen herunder: