Udskældt stjerne drak sig nytårsstiv: Får den hårdest mulige straf

Radja Nainggolan kan se frem til både en bøde og en bænkplads for at fejre nytårsaften lidt for heftigt

Radja Nainggolan kan både se frem til økonomiske og sportslige konsekvenser for sin lidt for vilde nytårsaften. Foto: All Over Press
Radja Nainggolan kan både se frem til økonomiske og sportslige konsekvenser for sin lidt for vilde nytårsaften. Foto: All Over Press

Den belgiske Serie A-stjerne Radja Nainggolan får en stor bøde af sin klub, AS Roma, efter han gik lidt for hårdt til drikkevarerne nytårsaften og udbasunerede sine udskejelser på de sociale medier.

Ifølge den italienske sportsavis Corriere Dello Sport og belgiske gva.be kan Nainggolan se frem til både økonomiske og sportslige konsekvenser, idet Roma straffer ham med den maksimale bøde på 30 procent af hans månedsløn, Hvilket svarer til mere end 745.000 kr.

'Godt stiv' Roma-stjerne undskylder vild nytårsfest

Den belgiske midtbanespiller kommer ifølge Corriere Dello Sport heller ikke til at indtage sin vante plads i startopstillingen til kampen mod Atalanta og Andreas Cornelius på lørdag. Nainggolan forventes at indgå i truppen, men han må med al sandsynlighed tage plads på bænken til den vigtige kamp i Serie A.

Nainggolan lagde nytårsaften en video op på de sociale medier, hvor han ses give den god gas med både alkohol og rygning. På et tidspunkt i videoen får belgieren også fortalt sine følgere, at han er 'godt stiv'.

Se Radja Nainggolans nytårsvideo her:

Opførslen fik mange fans til at påpege, at hans fejring tog overhånd. Særligt med tanke på Romas skuffende 1-1-kamp mod Sassuolo dagen inden nytårsaften og med den kommende kamp lørdag hjemme mod Atalanta in mente.

I klubledelsen i Roma er man altså kommet frem til samme konklusion, og da spillertruppen mødte ind til træning efter nytårspausen, holdt sportsdirektør Monchi og direktør Francesco Totti ifølge Corriere Dello Sport begge en brandtale, hvori de opfordrede Roma-spillerne til at vise den rigtige mentalitet og opføre sig korrekt.

- De, der ikke kan det, respekterer ikke AS Roma og kan dermed ikke være en del af det, skulle Monchi have sagt.

Når den interne karantæne er overstået mod Atalanta, skulle der dog ikke være yderligere konsekvenser for festglade Nainggolan, hvis han altså holder sin sti ren fremover.

Undskyldning fra Nainggolan
Oprindeligt var Nainggolan hård ved de følgere, der havde kritiseret ham, og han svarede 1. januar på Instagram:

- Selv på nytårsaften vil I skabe overskrifter. Godt nytår til alle, bortset fra jer... få et liv, skrev Nainggolan.

Beskeden blev dog hurtigt ændret til en undskyldning, hvor den belgiske landsholdsspiller blandt andet skrev:

- Jeg er meget ked af, hvad der skete i nat (nytårsnat, red.). Som I alle ved, kan jeg godt lide at have det sjovt med mine venner, og jeg elsker at fejre nytår. Men i nat gik jeg over stregen. Jeg synes, det er en speciel nat, og det er ok at fejre den, men jeg ønskede selvfølgelig ikke at være et negativt forbillede. Derfor har jeg behov for at undskylde for mine ord og handlinger, skrev Radja Nainggolan på sin fan-profil på Instagram.

Læs mere om italiensk fodbold herunder:

Italien lokker landsholdsbobler: Men klubben siger nej

Målmandskiks hjalp AC Milan: Se det her

Storebror afløste lillebror: Det var en drømme-debut

Legende revser chok-køb til 300 millioner: 'Han har store problemer'

Fan-protest efter milliard-sløseri: 'Kan ikke fortsætte sådan'