Ukendt svensker til Juventus for kvart milliard

Dejan Kulusevski var til lægetjek i Juventus, men han bliver i Parma indtil sommer, bekræfter hans agent

Den svenske teenager kan se fem til flere store kampe i Serie A. Foto: ALBERTO LINGRIA/Ritzau Scanpix
Den svenske teenager kan se fem til flere store kampe i Serie A. Foto: ALBERTO LINGRIA/Ritzau Scanpix

Dejan Kulusevski skifter til Juventus fra Atalanta, men den unge svensker bliver i Parma på en lejekontrakt for resten af sæsonen.

Det bekræfter Juventus på sin hjemmeside.

Tidligere torsdag oplyste den italienske mesterklub, at den 19-årige svenske landsholdsspiller var til lægetjek.

Artiklen fortsætter under billedet..

I løbet af dagen kom det så frem i blandt andet italienske La Gazetta dello Sport, at Parma ikke ville afgive svenskeren her i januar.

Det bekræftede fodboldspillerens agent også torsdag.

- Han bliver i Parma, da præsidenten ikke vil afgive ham i de sidste måneder, skriver agent Stefano Sem således til svenske SVT ifølge nyhedsbureauet TT.

Aftalen blev derfor, at Dejan Kulusevski først skifter til Juventus fra den kommende sæson, og dermed bliver i Parma, som i øjeblikket har lejet ham i Atalanta.

Juventus skriver, at klubben betaler 35 millioner euro svarende til 261 millioner kroner for spilleren, der har fået kontrakt frem til sommeren 2024.

Hans kontrakt i Atalanta havde udløb i sommeren i 2023.

Juventus oplyser, at købsprisen kan stige med yderligere 67 millioner kroner afhængig af, hvordan Dejan Kulusevski præsterer i den italienske storklub.

Han blev i sommer lejet ud fra Atalanta til Parma, hvor han har scoret fire mål og lavet syv assister i efterårets 17 kampe for Serie A-klubben.

Den offensive midtbanespiller fik debut på det svenske landshold 18. november sidste år i sin hidtil eneste landskamp, hvor det blev til 25 minutter i EM-kvalifikationen.

Svenskeren begyndte sin karriere i svenske IF Bromma, men skiftede som 16-årig til Atalantas ungdomsafdeling.

I Parma er Kulusevski i øjeblikket holdkammerat med danske Andreas Cornelius, der ligeledes er lejet ud til klubben fra Atalanta.

Frederik Vesti har grund til at smile. Sejrene i europæisk Formel 3, som han fejrer på billedet, har skaffet ham, hvad der kan være et vigtigt skridt på vej mod motorsportens top. Foto: Vesti Motorsport Formel 1 Dansker tættere på Formel 1: Snupper eftertragtet sæde

Sheffield Uniteds Premier League-stjerner varmede op til udekampen mod Liverpool i en lokal park. PR Foto/Sheffield United Premier League Utraditionel opvarmning: PL-stjerner trænede i park

Simon Kjærs agent, Mikkel Beck, er i gang med at finde en ny klub til landsholdskaptajnen. Opholdet i Atalanta blev langt fra vellykket. Blot seks kampe fik han for klubben. Foto: Lars Poulsen. Italiensk fodbold Kjær-agent i offensiven: Melder ud om fremtiden

6 kommentarer
Vis kommentarer