Undrede du dig også? Derfor spillede stjernerne med læbestift

Flere store stjerner i den italienske Serie A havde læbestift på i topkampen mellem Juventus og Napoli. Det var et led i en kampagne mod kvindevold

Marek Hamsik (Napoli) var en af de spillere, der havde læbestift på i weekenden. Foto: All Over Press
Marek Hamsik (Napoli) var en af de spillere, der havde læbestift på i weekenden. Foto: All Over Press

Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Douglas Costa og Marek Hamsik spiller normalt ikke på samme hold, men i weekenden stod de sammen for en god sags tjeneste.

De fire stjerner samt flere andre havde nemlig smurt læbestift på deres kinder inden topopgøret mellem Juventus og Napoli. Det gjorde de for at protestere imod kvindevold. Det skriver Bild.

Serie A's Twitter-profil har slået et billede op af en række spillere med læbestift på kinden.

'Selvom der er stor konkurrence i Serie A, så giver vi et symbolsk rødt kort til vold mod kvinder i samarbejde med organisationen WeWorld Onlus i anledning af 34. spillerunde i Serie A,' skriver de på deres Instagram-profil.

Under mottoet 'Rødt kort til vold' var denne protest planlagt i samarbejde med spillerforeningen i Serie A og den italienske menneskerettighedsorganisation WeWorld Onlus.

Kampen mellem Juventus og Napoli blev vundet af udeholdet med 0-1, og dermed er Juventus kun et point foran Napoli i toppen af Serie A.

Se også: Alvorlig skade holder Juventus-stjerne ude

Se også: Forsvars-gigant lukker munden på Juventus i sidste øjeblik

15 kommentarer
Vis kommentarer