Vanvid: Italiensk transfervindue kan blive forlænget

Det italienske transfervindue kan blive forlænget, men det er endnu ikke blevet bekræftet

Milan sikrede sig tidligere i transfervinduet den excentriske og kontroversielle Mario Balotelli. Nu får de måske forlænget muligheden for at gøre flere handler. (Foto: Luca Bruno, AP)
Milan sikrede sig tidligere i transfervinduet den excentriske og kontroversielle Mario Balotelli. Nu får de måske forlænget muligheden for at gøre flere handler. (Foto: Luca Bruno, AP)

I det meste af Europa lukker transfervinduet ved midnat mandag, men i Italien ved man endnu ikke, hvornår vinduet lukker. Egentlig stod transfervinduet til at lukke mandag den 31. august klokken 23.00, men på grund af en matchfixing-skandale, der har kostet tvangsnedrykning til to klubber samt oprykning af to andre klubber, kan vinduet nu blive forlænget.

I disse timer diskuterer italienske fodboldledere, om man skal forlænge transfervinduet på grund af de særlige omstændigheder. De to oprykkede klubber har bedt om ekstra tid til at supplere truppen efter at være kommet i Serie A, og nu diskuteres det, hvorvidt man skal holde vinduet længere åbent for ikke at forvrænge konkurrencen for de øvrige Serie A-klubber.

Det er på tale, at transfervinduet kan blive forlænget helt frem til den 15. september, men det er også et tema, at det blot bliver forlænget med en uge. Endelig er det også på tale, at det italienske transfervindue skal lukke i aften klokken 23.00.

Situationen stiller en række spillere og klubber i en kattepine, da man reelt ikke ved, hvor lang tid man har til at lukke en aftale. Det kan også få indflydelse på danske klubber og spillere, der altså kan risikere et klubskifte senere i september, hvis det italienske vindue holder længere åbent.

Det forventes, at en beslutning bliver taget mandag ved middagstid, og italienske medier skriver i dag, at den mest sandsynlige løsning bliver en forlængelse af transfervinduet med en uge eller to.

2 kommentarer
Vis kommentarer