Var det afskedskampen? Topmøde i London

Christian Eriksens agent, hollandske Martin Schoots, skal torsdag på ny mødes med Tottenham-ledelsen. Inter håber og tror på en hurtig afklaring

Eriksens Tottenham-dage synes talte. Forrige uge måtte manager Mourinho ud at forsvare den danske landsholdsprofil, der er blevet ganske upopulær blandt klubbens tilhængere. Producer/Video: Lasse Brøndal/AP, SNTV.

Hvis det står til både Inter og Tottenhams tilhængere, har Christian Eriksen spillet sin sidste kamp for London-klubben.

Den danske landsholdsprofil er blevet ganske upopulær blandt de tilhængere, der engang elskede ham, og de sociale medier svømmede over i bandeord, da Eriksen onsdag aften kom på banen mod Norwich.

Spurs-tilhængere vil hellere se danskerens hæl end tå, og torsdag kan Eriksen komme et pænt stykke nærmere det skifte til Inter, som der de seneste uger er blevet bagt op til.

Det italienske fodboldsite Calciomercato skriver, at torsdag kan blive helt afgørende for Eriksens fodboldfremtid.

Ifølge sitet skal Christian Eriksens agent, hollandske Martin Schoots, mødes med Tottenham-ledelsen i den engelske hovedstad.

Inter har budt 112 mio. kroner (plus mulige bonusbetalinger på 22 mio. kr.), mens Tottenham har krævet 150 mio. kroner.

Nu skulle italienerne være indstillet på at hæve buddet, så det med diverse bonusser kraftigt nærmer sig Tottenhams værdiansættelse af den snart kontraktfri dansker.

Christian Eriksen i samtale med Norwichs Teemu Pukki. Den tidligere Brøndby-angriber scorede, men Eriksen og Tottenham løb af med sejren. Foto: Dylan Martinez / Ritzau Scanpix
Christian Eriksen i samtale med Norwichs Teemu Pukki. Den tidligere Brøndby-angriber scorede, men Eriksen og Tottenham løb af med sejren. Foto: Dylan Martinez / Ritzau Scanpix

Ifølge adskillige italienske medier mødtes Schoots også tidligere på ugen med Tottenham-ledelsen og bad om et skifte her og nu på sin klients vegne.

Christian Eriksens aftale med Tottenham udløber efter denne sæson. Han kan frit forhandle med andre, og aftalen med Inter skal for længst være på plads.

Kontrakten med Milano-klubben kommer til at gælde frem til sommeren 2024, og Eriksen vil tjene knap 60 mio. kr. om året - efter skat.

Tottenham har ikke flere hjemmekampe i januar, så opgøret mod bundholdet Norwich kan have været Eriksens sidste på det imponerende stadion i det nordlige London.

Spurs møder lørdag Southampton på udebane i FA Cup’en, men til den tid håber Inter, at Christian Eriksen er deres.

Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix Premier League Højst besynderligt: Eriksen igen i kamp

Ante Erceg skal resten af denne sæson gå på måljagt for Esbjerg. Foto: Jens Dresling Brøndby Brøndby udlejer angrebsflop

Delonte West ser ud til at være ilde tilredt. Videograb fra privatvideo Anden sport Tjente 100 mio. - nu lever han på gaden

33 kommentarer
Vis kommentarer