Voldsom brøler af mesterskabskandidaten

AS Romas mesterskabsambitioner led stort tilbageskridt søndag med blot 0-0 hjemme mod Parma i Serie A

Ashley Cole ærgrer sig i kampen mod Parma. (Foto: AP)
Ashley Cole ærgrer sig i kampen mod Parma. (Foto: AP)

Parma er den suveræne bundprop i Serie A, og derfor kan AS Roma kun være skuffet over søndagens 0-0-resultat på hjemmebane.

Resultatet er et kæmpe tilbageskridt i Romas bestræbelser på at fravriste Juventus det italienske fodboldmesterskab.

Roma har 47 point for 23 kampe og har dermed seks point op til førerholdet Juventus, som kan trække yderligere fra søndag aften ude mod Cesena.

Filippo Inzaghi har store problemer i AC Milan. (Foto: AP) Italiensk fodbold Inzaghi irriteret: Jeg forstår vores fans

Det bør der være gode chancer for, da Cesena er næstsidst i Serie A - i øvrigt med hele fem point mere end Parma, som kun er noteret for 10 point i sæsonen. Parma har tabt 18 af 23 kampe.

Værterne fra Roma pressede forventeligt på for sejren mod Parma, men trods et stort pres i slutfasen lykkedes det ikke at få det afgørende mål.

Kontroversielle Claudio Lotito i selskab med hollandske Stefan de Vrij. (Foto: AP) Italiensk fodbold Grove italienske beskyldninger: Præsidenten er en idiot!

Den tidligere Chelsea-back Ashley Cole var tættest på til sidst, men englænderens forsøg ramte uheldigvis for Roma kun stolpen med lidt under 10 minutter igen.

Nu kan Roma blot håbe på, at Juventus også dummer sig, når mesterholdets søndagskamp ude mod Cesena begynder klokken 20.45.

0 kommentarer
Vis kommentarer