Ydmyg Ronaldo: Det trængte jeg til

- Jeg havde virkelig brug for det frisparksmål, så jeg kunne få min selvtillid tilbage, sagde Ronaldo efter sæsonmål nummer 25

Det har været hårdt for verdensstjernens selvtillid at misse de 43 første frispark for Juventus. Foto:  Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix
Det har været hårdt for verdensstjernens selvtillid at misse de 43 første frispark for Juventus. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg havde virkelig brug for det frisparksmål, så jeg kunne få min selvtillid tilbage.

Så har man også hørt det med: En ydmyg Cristiano Ronaldo, der erkender en flosset selvtillid.

Men det var ikke desto mindre sådan, han fremstod hos Sky Sport Italia, da Juventus lørdag havde slået bysbørnene fra Torino med 4-1.

Den tredje scoring blev sat ind efter en times spil af portugiseren direkte på frispark. En øvelse, som han tidligere har været en sand mester i, men hvor det gennem de senere år har knebet gevaldigt med træf-procenten hos den tidligere skarpskytte.

Efter skiftet fra Real Madrid til Juventus har han således forsøgt sig hele 43 gange. Nu var den der endelig.

Efter 43 forgæves forsøg ramte Ronaldo endelig plet direkte på frispark. Foto:  Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix
Efter 43 forgæves forsøg ramte Ronaldo endelig plet direkte på frispark. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Og så var scoringen endda også historisk i klubregi. Med målet kom Ronaldo nemlig op på 25 sæsontræffere, og det har ingen nået i Juventus siden 1961.

Målmaskinen kører altså stadig som smurt og han er tæt på at score et mål pr. kamp. De 25 er nemlig sat ind i 26 optrædender.

Også veteranmålmanden Gianluigi Buffon skrev historie. Med 648 Serie A-kampe topper den 42-årige keeper Buffon nu listen.

Se også: Juventus slår lokalrivalen i Buffons rekordkamp

Se også: 'Jeg ville skamme mig foran spejlet!'

Se også: Bayern München snupper 20. pokaltriumf i ensidig finale

27 kommentarer
Vis kommentarer