Zlatan ukampdygtig på grund af ni år gammel sag

En advarsel mod Palermo i 2011 betyder, at Milan må undvære Ibrahimovic i returkampen mod Juventus i pokalsemifinalen

Et solidt stykke over AC Milan i Serie A-tabellen kæmper Inter og Christian Eriksen for mesterskabet. Hvorfor bliver det deres? Foto: AP, Ritzau Scanpix / Redigering: Lasse Brøndal

Den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic, er blevet indhentet af fortiden.

Den 38-årige angriber kommer således nu til at bøde for en advarsel, han pådrog sig i en pokalsemifinale mod Palermo i maj 2011.

Det næsten ni år gamle, gule kort betyder nemlig, at Milan-spilleren må afsone karantæne i returkampen om tre uger mod Juventus i årets semifinale i Coppa Italia.

Det skriver football-italia.net.

Torsdag aften så han efter en halv time af 1-1 kampen gult for en albue i en luftduel med Matthijs de Ligt, og den blev lagt oveni den bunke, der nu tæller tre pokal-advarsler.

Zlatan Ibrahimovic fik også en advarsel i kvartfinale mod Torino forleden.

To advarsler i denne sæson er ikke nok til karantæne, men der stod altså en tredje i bogen. Foto: Alberto Pizzoli/ AFP/Ritzau Scanpix
To advarsler i denne sæson er ikke nok til karantæne, men der stod altså en tredje i bogen. Foto: Alberto Pizzoli/ AFP/Ritzau Scanpix

Svenskeren i diskussion med kampens dommer. Anede han, hvor det bar hen? Foto: Isabella Bonotto/AFP/Ritzau Scanpix
Svenskeren i diskussion med kampens dommer. Anede han, hvor det bar hen? Foto: Isabella Bonotto/AFP/Ritzau Scanpix

Udover Ibrahimovic er også Theo Hernandez og Samu Castillejo i karantæne i returkampen, men Milans sportschef Paolo Maldini ville efter kampen hellere fokusere på det positive.

- Nederlaget mod Inter forleden (fra 2-0 føring til 2-4 nederlag, red.) kunne have slået os ihjel, men i stedet beviste vi straks, at vi er på vej tilbage til kunne præstere på højt niveau, sagde han til Rai Sport.

- Der er regler, som er åbne for fortolkning, men jeg vil ikke fokusere for meget på de tre karantæneramte spillere til returkampen. Jeg vil fokusere på præstationen fra både spillere og træner. Vi kom fra kampen med øget selvtillid, siger han.

- Når du spiller på dette niveau, bliver du nogle gange fanget af kampens vigtighed og går ned i nogle tacklinger. Vi beder vores spillere om at være modig og kæmpe hårdt, så vi kan ikke klage over den attitude bagefter.

Kongen af Milano: Snydt i sidste minut

Zlatan med spydig kommentar til Eriksens Inter

Kan tvinges til at skifte navn

Dansk træner-koryfæ er død: Han var bedre end Laudrup