Zohore og Fiorentina river kontrakten over

U21-landsholdsspilleren Kenneth Zohore skal på klubjagt. Fiorentina og Zohore har ophævet angriberens kontrakt

Den tidligere Brøndby- og FCK-angriber Kenneth Zohore har fået frit lejde til at finde en ny klub.

Kontrakten mellem Zohore og hans klub Fiorentina er blevet ophævet. Det er begge parter enige om, oplyser spilleragentbureauet Paramount Sports Management, hvor danskeren er tilknyttet.

Zohore er blevet kontraktfri før transfervinduet lukker mandag ved midnat, og derfor behøver angriberen ikke nødvendigvis finde en klub inden da.

Kenneth Zohore skifter klub igen-igen, men han forlænger også (Foto: Lars Poulsen) Italiensk fodbold Kenneth Zohore forlænger - og klar for ny klub

Kenneth Zohore er 21 år, og han er dermed aktuel til sommerens EM-slutrunde med U21-landsholdet, der bliver spillet i Tjekkiet. Zohore har tidligere spillet ni U21-landskampe og scoret fire mål.

En ting er dog sikkert, Zohore skal spille mere i sin nye klub, end han gjorde i efteråret, hvis han vil drømme om at deltage i en slutrunde.

I efteråret var angriberen lejet ud til svenske IFK Göteborg, hvor det kun blev til 121 minutters spilletid. Gentagne skader var dog en del af forklaringen på det mindre vellykkede ophold i Sverige.

I sidste sæson var Kenneth Zohore udlejet til superligaklubben Brøndby. Her blev det til fem scoringer i 25 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer