Kædet sammen med alle giganterne, men - nu er ny vanvids-transfer på vej

Pierre-Emerick Aubameyang kan være på vej til at skifte Dortmund ud med den kinesiske liga

Pierre-Emerick Aubameyang kan stå foran et gigantisk skifte til kinesisk fodbold. Foto: AP
Pierre-Emerick Aubameyang kan stå foran et gigantisk skifte til kinesisk fodbold. Foto: AP

Vanviddet stopper tilsyneladende ikke lige med det samme. Hulk gjorde det. Det samme er sket for Oscar, lige som Ezequiel Lavezzi, Jackson Martinez og Graziano Pelle alle er skiftet fra Europa til kinesisk fodbold, hvor pengene er meget større.

Nu er den næste gigantiske transfer under opsejling. Den tyske millionavis Bild beretter, at Bundesligaens topscorer fra sidste sæson, Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang, kan stå foran et skifte til Tianjin Quanjian.

Et bud fra kineserne er tilsyneladende ikke afgivet endnu, men Bild beretter, at det kan lande i størrelsesordenen 70-80 mio. euro – 525-600 mio. kr.

Kineserne lokker angiveligt også med en årsløn i omegnen af 225 mio. kr. for den 28-årige angriber, der i den forgangne sæson scorede 31 mål i 31 kampe for Dortmund og således sluttede foran Bayerns Robert Lewandowski på topscorerlisten.

Bild mener at vide, at aftalen allerede er forhandlet på plads mellem Pierre-Emerick Aubameyang og Tianjin Quanjian. Til gengæld har kineserne endnu ikke været i direkte forhandlinger med Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc.

Handlen kan ende med at blive væsentligt dyrere for den kinesiske klub, fordi der er indført en regel om, at når kinesiske klubber henter spillere for mere end 50 mio. kr., skal der betales dobbelt så meget i afgift til myndighederne.

Dortmund har første træningsdag 7. juli, hvor det formentlig er afklaret, om angriberen bliver eller skifter til kinesisk fodbold.

Aubameyang er i transfervinduet også blevet rygtet til Real Madrid, Paris Saint-Germain og Liverpool.

Thomas Tuchel har råbt sin sidste instruks til sine spillere i Borussia Dortmund. Foto: Guido Kirchner/AP Tysk fodbold Dortmund smider Thomas Tuchel på porten

Thomas Tuchel har råbt sin sidste instruks til sine spillere i Borussia Dortmund. Foto: Guido Kirchner/AP Tysk fodbold Dortmund smider Thomas Tuchel på porten Tysk fodbold Aubameyang sikrer Dortmund tysk pokaltitel

13 kommentarer
Vis kommentarer