Kæmpe salg i Superligaen: 'Har ikke levet op til forventningerne'

Genks sportsdirektør, Dimitri De Condé, lægger ikke skjul på, at Marcus Ingvartsen ikke har levet op til forventningerne i denne sæson, men han har stadig tiltro til danskeren

Ingvartsen har langt fra haft en nem start i Genk siden sit skfite fra FC Nordsjælland. Foto: All over press.
Ingvartsen har langt fra haft en nem start i Genk siden sit skfite fra FC Nordsjælland. Foto: All over press.

I sidste sæson scorede Marcus Ingvartsen 23 mål i 35 Superliga-kampe for FC Nordsjælland, og det gjorde ham til topscorer i Superligaen. Da sæsonen var forbi, gjorde det ham også til et af de helt store salg i dansk fodbold den sommer.

Marcus Ingvartsen skiftede fra FC Nordsjælland til Genk i Belgien, og transferen beløb sig angiveligt til 37 millioner kroner. Indtil videre er det ikke meget smæk for skillingen, Genk har fået.

Ingvartsen har blot scoret fem mål i 22 ligakampe, og i de seneste to opgør har danskeren siddet 90 minutter på bænken - senest mod Club Brugge lørdag aften.

Den belgiske klub lægger ikke skjul på, at Marcus Ingvartsen har skuffet, men der er stadig tiltro til danskeren.

- Han har ikke levet op til forventningerne indtil videre. Det ved han, og det ved vi. At han tilmed er et dyrt indkøb, hjælper ikke, siger Dimitri De Condé, der er sportsdirektør i Genk, til Het Belang van Limburg og tilføjer:

- Men det er ikke afgørende for mig, og jeg vil endda sige, at vi gjorde en god handel i Danmark. I dag skal man betale lige så meget for en højre back, som vi gjorde for Ingvartsen, siger direktøren.

- Marcus har den rette mentalitet, og han er arbejdsom, men han har fortsat meget at lære. Han er stadig meget ung og spiller på en vanskelig position som 9'er. Vi tror på ham, lyder det.

I Genk er Marcus Ingvartsen blandt andre holdkammerat med landsmanden Joakim Mæhle, der også sad på bænken i alle 90 minutter i lørdagskampen mod Club Brugge, som endte 2-2. Den tidligere AaB-back står noteret for 18 ligakampe i denne sæson.

Genk er på sjettepladsen i ligaen.

Se også: Tidligere FCK-stjerne skiftede til rivalerne: - Det mest professionelle jeg har oplevet

Se også: Iskolde klask: Danskere dukket til allersidst

Se også: Mens du sov: Dansk milliardær-arving styrtede i stort sats

Paul Pogba har været en meget omdiskuteret mand siden skiftet til Manchester United. Foto: AP Photo/Matt Dunham Sport og Spil Mølby dissekerer problemet Pogba: Passer han overhovedet til United

37 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere