Kæmpe Zlatan-nedtur: Var det hans sidste kamp?

Zlatan Ibrahimovic kom på tavlen for LA Galaxy, men det rakte ikke til avancement mod Los Angeles FC

For nylig blev Zlatan hyldet med en tre meter høj statue i sin hjemby, Malmø. Video: Ritzau Scanpix.

Den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic har vundet et hav af titler gennem karrieren, men det bliver ikke til en amerikansk en af slagsen. I hvert fald ikke i denne omgang.

Ibrahimovic startede natten til fredag dansk tid inde for sit hold, LA Galaxy, og scorede et mål, men det var ikke nok til at overliste bysbørnene fra Los Angeles FC i Major League Soccers (MLS) slutspil.

Los Angeles FC vandt 5-3 og blev med sejren klar til slutspillets semifinale mod Seattle Sounders.

Kampen startede som et Carlos Vela-show. Den tidligere Arsenal- og Real Sociedad-angriber scorede målene til 1-0 og 2-0, før gæsterne kom i gang.

Fem minutter før pausen stod Ibrahimovic for oplægget, da han fandt sin frie holdkammerat Cristian Pavón, som reducerede.

Ti minutter inde i anden halvleg tog svenskeren sagen i egen hånd og udlignede til 2-2 efter sløset forsvarsspil, men glæden var kortvarig for Galaxy.

Artiklen fortsætter under billedet..

Foto: Harry How/Ritzau Scanpix
Foto: Harry How/Ritzau Scanpix
 

Lidt senere scorede Los Angeles FC's Diego Rossi til 3-2, og Adama Diomandé udbyggede til 4-2.

Rolf Feltscher reducerede for Galaxy, men da Diomandé scorede sit andet mål, stod det klart, at det heller ikke blev i år, at Ibrahimovic fik en MLS-titel på cv'et.

Den nu 38-årige Ibrahimovic kom til LA Galaxy i marts 2018. I sidste sæson formåede holdet ikke at kvalificere sig til slutspillet, mens det altså i 2019 blev til exit i kvartfinalen.

Ibrahimovic' kontrakt med Galaxy udløber ved årets udgang.

Magnus Wislander er ved siden af jobbet på postkontoret også træner og eksper på svensk tv. Her under EM i Kroatien før kampen mod Danmark for snart to år siden. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix Håndbold Nikolajs gode ven ramt af blodprop: - Rigtig trist!

Maisa Torppas forhold til rallystjernen Jari-Matti Latvala kunne ikke holde til mediernes konstante opmærksomhed. Foto: Jarmo Stenmark/LEHTIKUVA Motorsport Stjerne-par går fra hinanden: Mediernes skyld

Få dage før den officielle indvielse af Avanhard-stadionet i Pripjat eksploderede en reaktor på det nærliggende Tjernobyl-atomkraftværk, hvilket gjorde byen ubeboelig. Der blev aldrig spillet en officiel kamp på stadionet. Foto: Tilo Schaffrik / Instagram.com/wochenendnomade Sport og Spil Katastrofe ændrede alt: Naturen er ved at opsluge nyt stadion

19 kommentarer
Vis kommentarer