Kina ude af billedet: Nu lokker barndomsklubben Rooney

Everton vil lokke 'den fortabte søn' hjem igen

Wayne Rooney har målrekord i Manchester United, men det er ikke nok til at få en startplads hos manager Joao Mourinho.
Wayne Rooney har målrekord i Manchester United, men det er ikke nok til at få en startplads hos manager Joao Mourinho.

'Engang en blå, altid en blå'.

Sådan har det stået på en vis Wayne Rooneys t-shirt for snart mange år siden.

Alligevel vil Evertons manager, Ronald Koeman prøve at se, om ordene fortsat passer.

Den tidligere hollandske stjernespiller vil i sommerpausen forsøge at hente Wayne Rooney tilbage til Goodison Park i Liverpool ,efter som at det ser ud til, at den mangeårige Manchester United-stjerne ikke længere har en fremtid på Old Trafford efter manager Jose Mourinhos tiltrædelse.

Senest blev Wayne Rooney ikke benyttet, da Manchester United forleden vandt den lille pokal ved at slå Southampton med 3-2.

Den 31 årige landsholdsspiller havde ellers forud for Liga Cup-finalen sendt et kraftigt signal ved at takke nej til et gigantisk tilbud fra Kina.

Nu vil Ronald Koeman i stedet give ham spilletid i den klub, hvor stjernespilleren bogstaveligt talt  voksede op og allerede kom på 'kontrakt' som 10 årig, inden han fem dage før sin 17 års fødselsdag på daværende tidspunkt blev den yngste debutant i Premier League. til dato.

Siden har to spillere været yngre.

Selv om det snart er 13 sæsoner siden, at Wayne Rooney røg videre til Manchester United for 20 mio. pund, er han ikke blevet glemt eller bandlyst af Everton.

- Jeg ser stadigvæk 2-3 gode år i Wayne Rooney. Det var et godt valg, som han gjorde ved at sige nej til Kina, har Ronald Koeman udtalt.

- Vi er altid interesseret i spillere, som kan gøre Everton stærkere, men da vi ikke kender til Manchester Uniteds planer, vil vi respektere, at Wayne Rooney fortsat er under kontrakt og vente til sommervinduet.

Det kan blive spændende at se, om den åbenlyse frieri i sidste ende vil give resultat.

Efter store salg af midtbanespiller Marouane Fellaini til Manchester United og forsvarsspiller John Stones til naboen, Manchester City har Everton forsat et pænt plus i  transferregnskabet, og Ronald Koeman er ret så ivrig efter at få brugt nogle af pengene.

Det har FCK og Werder Bremen f. eks. oplevet, da Everton til det sidste forsøgte at få Thomas Delaney til at ændre kurs og droppe Bremen og komme til Liverpool.

Se også: Zlatan stjal scenen og pokalen til United

Se også: Takker nej til vanvidstilbud: Rooney bliver i United

 

1 af 2 Da Wayne Rooney fik tildelt en testimonialkamp, mødtes Manchester United og Everton lige som for at markere, hvilke klubber hans hjerte banker for. Her er han fotograferet sammen med sønnen, Kai (Foto: All Over)
2 af 2 Wayne Rooney har målrekord i Manchester United, men det er ikke nok til at få en startplads hos manager Joao Mourinho.
6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere