Kineserne på spring igen: Vil købe en af verdens bedste

De kinesiske klubber er langt fra færdige med at købe ind. Nu jagter en af dem en dyr herre fra Bundesligaen

Robert Lewandowski vil koste astronomiske 1,7 mia. kroner, hvis Bayern München skal slippe målkngen i utide til f.eks. Kina (Foto:
Robert Lewandowski vil koste astronomiske 1,7 mia. kroner, hvis Bayern München skal slippe målkngen i utide til f.eks. Kina (Foto:

Hold nallerne væk, Kina!

Bayern München har med et prissklit på enorme 1,7 mia. kroner fortalt de glubske kinesiske klubber, at de godt kan glemme alt om at hente den polske stjerneangriber, Robert Lewandowski.

Den 28 årige målkonge er ellers blevet stillet en årsløn på 300 mio. kroner i udsigt, og det er godt 20 mio. kroner mere, end hvad rekordmanden, argentineren Carlos Tevez, vil komme til at tjene i løbet af to sæsoner hos Shanghai Shenhua.

Det er Robert Lewandowskis rådgiver, Cezary Kucharski, som har fortalt den polske online-potal Sportowe Fakty om det vanvittige tilbud.

Samtidigt kan rådgiveren i samme åndedrag berolige Bayern Münchens fans.

- Robert Lewandowski har tænkt sig at opfylde sin kontrakt, som løber frem til 2021...

De mange-dobbelte tyske mestre valgte ved den seneste kontraktforlængelse at give polakken lønforhøjelse, så hans årsløn er i nærheden 100 mio. kroner om året, og det er da også en slags penge.

De shop-amok gale kinesere har i følge to velorienterede medier, Bild og La Gazzetta dello Sport stillet skapt på det tyske marked, hvor Borussia Dortmunds topscorer, Gabon-spiller Pierre-Emerick Aubameyang bl. a. har været inde i billedet hos et andet Shanghai-hold.

Borussia Dortmund har været ude at sige, at der ikke er kommet et konkret tilbud, og de to nyhedsmedier er meget uenige om størrelsen på tilbuddet.

Det er ikke alle tilbud, som ender i ingenting.

Flere tyske medier kan berette, at den tidligere landsholdsstjerne, Lukas Podolski i den kommende uge vil forlade den tyrkiske stprklub, Galatasaray for at spille videre i Beijing Guoan.

Det har et bestyrelsesmedlem i Galatasaray  fortalt medierne under en træningslejr i Antalya.

Og den hollandske veteran, Arjen Robben, hvis kontrakt med Bayern München udløber til sommer, har 'indrykket' en annonce i Bild og fortalt, at han vil være klar til at spille videre i Kina til en årsløn på 175 mio. kroner.

I så fald vil han foruden Carlos Tevez gøre velkendte navne som Belgiens Axel Witsel og senest Nigerias John Obi Mikel selskab i Riget i midten.

Se også: Verdens bedst betalte: Så meget kan Tévez købe for vanvidsløn

Se også: Vanvid igen i nat: Ny Premier League-stjerne skifter til Kina

Se også: Uhyrlige summer: Kinesere ville sætte rekord og hente Zlatan

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere