Kjær klar på rekordtid: Håber at spille i weekenden

Simon Kjær testes i eftermiddag og spiller måske allerede søndag mod Bursaspor

Simon Kjær blev tacklet hensynsløst bagfra af Yura Movsisyan i landskampen forrige mandag. Det var ventet han skulle være ude en måned, men nu bliver han testet i dag. Måske kan han spille i weekenden. (Foto: lLars Poulsen)
Simon Kjær blev tacklet hensynsløst bagfra af Yura Movsisyan i landskampen forrige mandag. Det var ventet han skulle være ude en måned, men nu bliver han testet i dag. Måske kan han spille i weekenden. (Foto: lLars Poulsen)

Da Simon Kjær sidste mandag måtte hjælpes fra banen efter en hensynsløs tackling fra Yura Movsisyan i landskampen mod Armenien i Jerevan, lød dommen på én måneds pause og derved ingen landskamp mod Portugal i oktober.

Men Simon Kjær bliver sandsynligvis klar langt hurtigere end ventet. Ifølge Ekstra Bladets tyrkiske pressekilder rev Kjær et ledbånd over i den ene ankel, da Movsisyan tacklede ham hensynsløst. En skade, der normalt kræver én måneds pause, men han er helet hurtigere end forventet.

Se også: Skidt nyt for Olsen: Kjær ude mod Portugal

Faktisk så hurtigt, at Simon Kjær senere i dag skal testes for at se, om han er klar til at træde ind på holdet allerede i søndagens opgør i ligaen mod Bursaspor.

- Det er gået overraskende hurtigt fremad med skaden. Jeg kender ikke helt den reelle status i anklen, for jeg skal først testes rigtigt i eftermiddag. Jeg ved godt, at der her i Tyrkiet tales om, at jeg måske kan spille allerede i weekenden mod Bursaspor, men når de første meldinger fra lægerne lød på en måned ude, måske endda mere, så ved jeg ikke helt, om det er realistisk, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Han uddyber:

- Jeg håber da på det, og så ser det pludselig også overraskende lyst ud for mig med Portugal-kampen, hvis jeg kan nå at spille kampe for Fenerbahce først. Jeg er optimistisk, og jeg er meget overrasket over, hvor hurtigt det er gået med en relativt træls ankelskade. Hele behandlingen her i Fenerbahce har virkelig været top professionel, pointerer han.
Der er også pres på Simon Kjær for at blive spilleklar, fordi Fenerbahce i forvejen har skader hos to andre midtstoppere. Bruno Alves og Addoulaya Ba er nemlig også ude af spillet for tiden.

I weekenden spillede holdet med en reserve og en midtbanespiller i det centrale forsvar.

Fenerbahce spiller Europa League torsdag hjemme mod Molde, hvor Simon Kjær med sikkerhed ikke er i truppen.

Se også: Portugals Nani: Danmark får ingen hjælp fra os

0 kommentarer
Vis kommentarer