Annonce:
Annonce:

Klar til det forbudte skifte: Stortalent afviser kontrakt

Alexander Nübel vil ikke forlænge sin aftale med Schalke 04. Målmanden skifter ifølge flere tyske medier til Bayern München, hvor han er udset til at skulle afløse Manuel Neuer

TV: Schalke-målmand Alexander Nübel flækker Mijat Gacinovic fra Frankfurt og får rødt kort.
Annonce:
Følg Fodbold

I 2011 lavede Manuel Neuer 'det forbudte skifte', og nu ser Tysklands næste store målmand ud til at gå i Neuers fodspor.

Schalke-anfører Alexander Nübel har meddelt klubben, at han ikke kommer til at forlænge sin kontrakt. I stedet forlader han klubben fra Gelsenkirchen transferfrit til sommer, og ifølge Kicker, Bild og Süddeutsche Zeitung bliver hans næste klub ... Bayern München.

Her har han udsigt til inden for nogle sæsoner at skulle overtage målmandstronen fra Manuel Neuer, der i lighed med Nübel ikke ønskede at forlænge sin aftale i Schalke og i stedet endte i den sydtyske storklub.

23-årige Alexander Nübel bliver betragtet som det største målmandstalent i tysk fodbold, så på den facon er det logisk, at Bayern ser ham som afløser for den ti år ældre Manuel Neuer.

Annonce:

Ifølge Kicker får Nübel en femårig aftale med Bayern München gældende fra næste sæson.

Nübel har fået sit store gennembrud i 2019, hvor han både blev førstemålmand og anfører i Schalke 04. Klubben havde store planer med Nübel, men har nu opgivet at holde på ham.

- Efter alle de samtaler, som vi i de seneste måneder har haft med Alexander Nübel og hans rådgiver, er vi ikke ret overraskede over hans beslutning, og vi respekterer den naturligvis. Men forstå den behøver vi ikke, siger Jochen Schneider, sportslig ansvarlig i Schalke, i en kommentar på klubbens hjemmeside.

I Bayern München er det planen, at Nübel starter på bænken, mens ifølge Kicker har Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidzic fremlagt en helt klar plan for Nübel-lejren, der beskriver, hvordan målmandsovergangen i den tyske storklub skal forløbe. 

Annonce:

Nübel var en del af det tyske U21-landshold nåede finalen ved EM. Her tabte de til Spanien. Foto: Alberto Lingria/Ritzau Scanpix
Nübel var en del af det tyske U21-landshold nåede finalen ved EM. Her tabte de til Spanien. Foto: Alberto Lingria/Ritzau Scanpix

Nu skal Nübel foreløbig spille resten af sæsonen færdig i Schalke, og det kan blive ganske udfordrende for målmanden med tanke på Schalke-tilhængernes forhold til Bayern München.

I Schalke 04 bliver den tidligere U21-landsholdsmålmand efter alt at dømme afløst er Ralf Fährmann, der til sommer vender tilbage til klubben efter et lejeophold i engelske Norrwich.

Trist Tøffe: - Desværre fik jeg ret om Bendtner

Agentkonen afslører sex-ritual: Knalder aldrig efter nederlag

Tog fusen på Liverpool: Bruger stadig præmien fra dengang

Liverpools VM-forbandelse: Gerrard, Dalglish og Mølby fejlede

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: