Klopp håner modstander - og bliver straffet

Monterrey-træneren var frustreret over et manglende andet gult kort til Joe Gomez. Trænerens diskussion med dommeren var til stor morskab for Jürgen Klopp, der selv fik et gult kort for trænernes skænderi

Jürgen Klopp og Antonio Mohamed bidrog til dramaet i semifinalen.

Du kan se eller gense hele kampen - og følge Liverpools finale mod brasilianske Flamengo ved VM for klubhold på lørdag lige her.

Der var dramatik på og uden for banen, da Jürgen Klopps Liverpool spillede sig i finalen ved VM for klubhold i Qatar.

Liverpool er i finalen efter en dramatisk semifinale. De sluttede kampen med 11 mand på banen, men det var Monterrey-træner Antonio Mohamed meget utilfreds med.

Joe Gomez bar nemlig allerede rundt på et gult kort, da han tog armen til hjælp i en duel om bolden. De nordamerikanske mestre fik frispark, men Pione Sistos tidligere træner havde gerne set, at det magiske andet gule kort ville ramme den engelske midterforsvar.

- Der var rødt kort til Gomez, så jeg talte med dommeren. Men måske har Liverpool-trøjen mere at sige, så han blev ikke udvist, sagde Antonio Mohamed efter kampen.

Jürgen Klopp var klar til at tage snakken med Antonio Mohamed lidt tættere på. Foto: Ibraheem Al Omari
Jürgen Klopp var klar til at tage snakken med Antonio Mohamed lidt tættere på. Foto: Ibraheem Al Omari

Trænerens markante protester medførte et gult kort fra dommeren og stor hån fra Jürgen Klopp, der også så ud til at invitere den argentinske træner over til sin side af det tekniske felt.

Den tyske træner scorede også en advarsel for sin optræden. Du kan se bataljen mellem de to trænere i tv-klippet øverst i artiklen.

Liverpool spiller finale mod Flamengo på lørdag klokken 18.30.

Du kan se alle højdepunkter fra kampen nedenfor.

Eriksen har trods et par gode aktioner ikke haft sit bedste efterår og har tilbragt meget tid på både Pochettinos og Mourinhos bænk. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Chefen taler om Eriksen i sjældent interview: - Vi er ikke bange

Liverpool er i finalen ved VM for klubhold for første gang siden 2005. Foto: Giuseppe Cacace/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Liverpool klar til historisk revanche efter overtidsdrama

Kenny Dalglish og Steven Gerrard topper Ekstra Bladets liste over de 100 Liverpool-legender. Foto: Carl Recine / Ritzau Scanpix. Sport og Spil Agger og Mølby på fornem liste

35 kommentarer
Vis kommentarer