Klubber tvangsnedrykket for matchfixing

To klubber i Ghana er blevet tvangsnedrykket fra den bedste række i landet, efter de er blevet fundet skyldige i matchfixing

Ashanti Gold SC er en af de klubber, der er blevet tvangsnedrykket. Her ses holdet (i gult) til en kamp i 2017. Foto: PIUS UTOMI EKPEI/Ritzau Scanpix
Ashanti Gold SC er en af de klubber, der er blevet tvangsnedrykket. Her ses holdet (i gult) til en kamp i 2017. Foto: PIUS UTOMI EKPEI/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Det ligner scener fra FIFA-spillene, men den er god nok.

Ashanti Gold SC og Inter Allies FC, der begge spiller i den bedste række i Ghana, bliver nu begge tvangsnedrykket fra næste sæson på grund af matchfixing.

Det skriver det ghanesiske fodboldforbund i to pressemeddelelser.

De to hold mødte hinanden i juli 2021, og kampen bød på en række absurde mål, som du kan se herunder. 

Artiklen fortsætter under opslagene..

Hashim Musah scorede de to første selvmål, og i den anden video er Inter Allies' målmand involveret i en noget uheldig situation.

Man kan vist hurtigt slå fast, at målene ser mistænkelige ud, og det samme syntes det ghanesiske fodboldforbund, der besluttede at smide de to klubber på porten. 

Udover tvangsnedrykningen efter indeværende sæson er flere spillere også blevet suspenderet, samtidig med at der er uddelt bøder.

En enkelt spiller er tilmed blevet suspenderet på livstid, og begge klubber får en bøde på 100.000 ghanesiske Cedi svarende til cirka 95.000 danske kroner.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs også:

Mysteriet Schumacher

Her er AGF's ønsketræner

Farvel til Frans Nielsen: - En perfekt spiller

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind