Kort efter brud: Neymar kan ikke holde fingrene fra super-skønhed

Neymar har igen fundet sammen med skuespillerskønheden Bruna Marquezine

Neymar og Bruna Marquezine ses ude foran en klub kort efter bruddet (Video: Splash News)

Det er ikke mange måneder siden, Neymar og den brasilianske skuespiller Bruna Marquezine gik fra hinanden, og fodboldspilleren i stedet blev koblet sammen med den amerikanske popstjerne Demi Lovato.

Men den rapfodede fodboldspiller og den berømte skuespillerskønhed gjorde ikke meget for at skjule, at de tydeligvis har fundet sammen igen, da de blev set kysse til en nytårsfest ifølge britiske The Sun, der har flere saftige billeder af seancen.

Neymar postede da også selv et hedt billede af de to på Instagram nytårsaften, der ikke kan tolkes meget anderledes end, at der igen er amoriner i luften mellem de to.

Neymar og Bruna Marquezine, også kendt som 'Brumar' i Brasilien, har et noget tumultarisk kærlighedsforhold, da det tilbage i juni var tredje gang, parret gik fra hinanden. 

Ifølge flere tabloidmedier skyldtes det seneste brud, at Bruna Marquezine afviste PSG-stjernens frieri.

Men nu har Brumar altså fundet sammen på ny, som det tydeligt set på billederne fra det brasilianske ferieparadis Fernando De Noronh, hvor parret fejrede nytår sammen med PSG-målmanden Kevin Trapp og hans smukke modelkæreste, Izabel Goulart.

Nu er Trapp og Neymar tilbage i Paris, idet de franske mestre søndag møder Rennes i pokalturneringen.

Men det er ikke så underligt, at Neymar valgte at spendere sin nytårsferie med sin genfundne kærlighed:

Artiklen fortsætter efter billederne.

Mistede mødom som 11-årig
Bruna Marquezine er en af Brasiliens mest kendte skuespillere, og hun har vundet flere priser for sit arbejde i hjemlandet.

Men mest opmærksomhed fik Bruna Marquezine nok, da hun stod frem i det brasilianske talkshow 'Lady Night' og fortalte værten, Tata Wernevk, at hun fik sin seksuelle debut allerede som 11-årig.

Da publikum havde gispet færdigt, forklarede Bruna Marquezine, at det var en god oplevelse sammen med sin ven Pedro på et hotel.

Læserne af det brasilianske VIP magazine, som er Brasiliens svar på FHM, stemte Bruna Marquezine ind på førstepladsen som verdens mest sexede kvinde i 2015. Med flere end 300.000 stemmer vandt hun den fornemme titel foran Rihanna.

Den dengang 19-årige Bruna Marquezine var den yngste kvinde nogensinde til at få titlen i VIP magazine.

Neymar er lige blevet single: Nu sender han kys til popstjerne

Vinterens STØRSTE transfer: Barcelona detaljer fra ønskespilleren

Barcelona-træner tager bladet fra munden: Sådan var Neymar-afsked

Klausul-kaos truer Barcelona: Kan miste endnu en profil

Alle måber over PSG-GIGANT: Er han kun 12 år?!