Kovending! Michael Laudrup stopper i Qatar

Den danske træner stopper som træner for Lekhwiya i Qatar, da han ikke kunne blive enig med klubben om en ny kontrakt

Se Ekstra Bladets sportsjournalist Jan Kjeldtoft vurdere, hvorfor Michael Laudrup stopper i Qatar

Michael Laudrup har altid været mand for en overraskelse eller to – og selv om han har rundet 50, stopper det ikke.

Michael Laudrup stopper som cheftræner i Lekwiya Sports Club i Qatar, selv om danskeren for meget kort tid siden efter mange og lange overvejelser forlængede kontrakten med et år.

- For et par uger siden sagde jeg, at jeg gerne ville gøre arbejdet færdigt med Champions League for  Lekhwiya efter sidste års supersæson, skriver Michael Laudrup.

- Desværre var der ting vedrørende kontrakten som vi ikke kunne blive enige om og derfor fortsætter jeg IKKE i Qatar, fortsætter Michael Laudrup.

Michael Laudrup ligner en kommende landstræner om et års tid, når hans egen og Morten Olsens kontrakt udløber. (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Laudrup som landstræner om et år: Passer perfekt

Den danske træner har været en succes i Qatar – som han selv ridser op:

- Jeg tager derfra med mesterskabet, pokaltitlen, kvartfinalen i Champions League samt på det personlige plan trofæet som Årets Træner i Qatar 2014,så på det faglige er jeg mere end tilfreds.

Uden for banen har jeg fået nye oplevelser endnu en gang, understreger Michael Laudrup.

- Det har været en svær beslutning, men jeg vil være med til at færdiggøre det, som jeg/vi har startet, siger Michael Laudrup om sin beslutning om at blive en sæson mere i Lekhwiya i Qatar (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Laudrup: Derfor bliver jeg i Qatar

Han er dog hemmelighedsfuld når det gælder fremtiden – som vel næppe heller har taget den overraskende drejning i Sheik-dømmet med i kalkulen:

- Hvad angår den nærmeste fremtid, har jeg endnu ikke taget nogen beslutning, skriver Michael Laudrup.

Michael Laudrup er uden tvivl dansk fodbolds største navn gennem tiderne. Gense ét af hans karrieres mest spektakulære mål i videoen herunder, som blev sat ind mod Uruguay ved VM 1986 i Mexico.

120 kommentarer
Vis kommentarer