Kryptisk Gytkjær-agent: Vi må se, hvad der sker

Spekulationerne om Christian Gytkjærs mulige skifte til 1860 München fortsætter

Foto: Polfoto.
Foto: Polfoto.

Den danske angriber Christian Gytkjær er onsdag blevet spottet på 1860 Münchens træningsanlæg i selskab med sin agent Michael Johansen.

Derfor spekuleres der nu heftigt i et muligt klubskifte for danskeren, der i sidste sæson leverede en god sæson i Rosenborg.

Spillerens rådgiver Michael Johansen er dog fåmælt om forbindelsen til 1860 München.

- Det er et rygte. Der er flere interessenter, og transfervinduet er åbent i seks dage endnu. Vi må se, hvad der sker, siger Michael Johansen til det tyske medie tz.de.

I Rosenborg ønsker sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye ikke at kommentere Gytkjær-rygterne.

- Der er et transfervindue i gang, og i denne fase skal vi bruge mest mulig tid på at arbejde - og mindst mulig tid på spekulationer. Og vi skal i hvert fald ikke bruge tid på at kommentere, før der er noget at kommentere, siger han til rbnett.no.

Christian Gytkjærs kontrakt med Rosenborg løber frem til udgangen af 2018, og det vurderes, at han koster omkring 10 millioner danske kroner.

Foto: Lars Poulsen Tysk fodbold Se det afslørende billede: Dansk bomber foran klubskifte

Jacob Ramsussen har fremover hjemmebane på Lerkendal Stadion. Foto: rosenborg.no Skandinavien Dansker præsenteret i Rosenborg

Skandinavien Lyngby-angriber rykker til norsk fodbold

Hazard og Chelsea er favoritter til at løbe med titlen. Foto: AP Sport Stor analyse af Premier League-toppen: Sådan står Chelsea i guldkampen