Kvindehold lover erotiske billeder: Få en forsmag her

Det russisk hold FK Yenisey er i det kække hjørne og lover erotiske billeder. Der er dog en betingelse

Arkivfoto: AP
Arkivfoto: AP

Det er altid godt at have ambitioner om at vinde, og det russiske kvindehold FK Yenisey fra Krasnojarsk i det centrale Rusland er i færd med at få masser af støtte for at opnå den store drøm om at vinde mesterskabet i den bedste nationale række i landet.

Holdet har nemlig - ganske kækt - fortalt, at der er en speciel fejring i vente, hvis det skulle lykkes.

- Hvis vi vinder det russiske mesterskab, så vil hele holdet medvirke i en erotisk billedserie med trofæet og medaljerne, skriver holdet på Twitter.

Der medfølger også en lille teaser i form af et billede.

Klubben har før haft modelbilleder ude af spillerne.

Her folder Natasha Morozov sig ud.

Holdet er dog ikke kommet så godt fra start i den russiske Premier League, hvor det indtil kun er blevet til et enkelt point efter tre kampe. De seneste to hjemmekampe er blevet tabt med samlet 0-5.

Sidste år blev holdet også placeret i den tunge ende af ligaen, men ambitionerne fejler ikke noget.

Det har været en hård tid for en af sagens hovedpersoner Mads Hvilsom. Foto: Anders Brohus Sport og Spil Nye afsløringer i skandale-sag: Afhørt til tårer

- Jeg er købt ind til at være øverst og gøre en forskel. Det, tror jeg, at mine medspillere ved, og jeg forsøger at få det til at skinne igennem, siger Viktor Fischer, der onsdag blev matchvinder mod AaB. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'

50 kommentarer
Vis kommentarer