Kvindelig træner: - Jeg sætter hold efter penisstørrelse

Imke Wübbenhorst satte en upassende journalist på plads

Imke Wübbenhorst er cheftræner for BV Cloppenburg i den femtebedste, tyske række. Foto: Yvonne Gottschlich/Ritzau Scanpix
Imke Wübbenhorst er cheftræner for BV Cloppenburg i den femtebedste, tyske række. Foto: Yvonne Gottschlich/Ritzau Scanpix

Imke Wübbenhorst blev kort inden nytår den første kvindelige cheftræner for et herrehold i de fem øverste rækker i Tyskland, da hun blev ansat i BV Cloppenburg, der kæmper for livet i den femtebedste række Oberliga Niedersachsen.

Men det er ikke kun den truende nedrykning, som Imke Wübbenhorst kæmper imod. Åbenbart er der stadig en del fordomme, hun skal bokse med.

Derfor valgte hun tidligere på ugen at sætte en sportsjournalist fra avisen Welt godt og grundigt på plads, da hun blev spurgt, 'om hendes spillere skulle huske at dække sig til, når hun kom ind i omklædningsrummet'.

- Selvfølgelig ikke. Jeg er dybt professionel. Jeg sætter hold efter penisstørrelse, lød det knastørre og sarkastiske svar fra Imke Wübbenhorst ifølge as.com.

30-årige Imke Wübbenhorst har kontrakt frem til sommer i første omgang og går et svært forår i møde, da BV Cloppenburg ligger sidst i Oberliga Niedersachsen med fem point op til redning.

Wübbenhorst har selv tidligere spillet i Cloppenburg, ligesom hun har repræsenteret det tyske landshold på ungdomsniveau.

Hun overtog stillingen som cheftræner på herreholdet, efter hun havde været cheftræner på Cloppenburgs kvindehold siden 2016.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport og Spil Stort galleri fra den røde løber: Nicki P. viser sin store kærlighed frem

Taapsee Pannu er bevidst om, at hun risikerer nogle ting ved at stå frem i offentligheden som kæreste til Mathias Boe. Foto: AP Sport og Spil Brød fem års tavshed: Sådan scorede han Bollywood-skønhed

Sport og Spil Landsholdets bedste scoringer: Her er deres koner og kærester

 

135 kommentarer
Vis kommentarer