Landsholdsangriber anklaget for gruppevoldtægt

20 år gammel sag har indhentet fransk VM-spiller

Steve Marlet, her i Marseilles lyse trøje, er under anklage for at have deltaget i en gruppevoldtægt for 20 år siden (Foto: AP)
Steve Marlet, her i Marseilles lyse trøje, er under anklage for at have deltaget i en gruppevoldtægt for 20 år siden (Foto: AP)

En 20 år gammel sag om eventuel gruppevoldtægt har indhentet den tidligere franske landsholdsangriber Steve Marlet.

Den nuværende tekniske direktør i Paris-klubben Red Star har været stillet for en dommer i Auxerre sammen med to andre i sagen.

Han blev sammen med den med-mistænkte i gruppevoldtægten sat under juridisk overvågning, men den tredje person i sagen, den forurettede kvinde, optrådte som hovedvidne.

Inden den tidligere topangriber kom for en dommer, havde han tilbragt en nat i en celle hos politiet i Auxerre, hvor han spillede fra 1996 til 2000.

Det påståede overgreb fandt sted i 1997, da den pågældende kvinde var 17 år, men det var først i 2012, at voldtægten igen blev anmeldt.

Allerede i 1997 var sagen forbi politiet, men blev henlagt.

Nu er den åbenbart røget med på den nye metoo-bølge.

- Jeg kæmper mod anklagen, lyder det fra Steve Marlet.

Siden tiden i den gamle, falmede storklub, Auxerre har Steve Marlet haft en karriere med både landshold, Premier League og Bundesliga samt Ligue 1.

Således hentede Fulham den daværende franske landsholdsangriber til London fra Lyon for omkring 100 millioner kroner, men efter nogle sæsoner og 11 mål i 54 kampe blev Steve Marlet udlånt til Marseille.

Herfra gik turen til Wolfsburg til en enkelt sæson, inden han over Lorient og Aubervilliers endte, hvor karrieren begyndte, i Red Star.

Nu er han trådt et skridt tilbage til et direktørjob.

Selv om han kan skrive landsholdsspiller på cv'et, var det mest på bænken, at han befandt sig, men han var trods alt i truppen til VM i Sydkorea 2002 uden at blive brugt. Han er noteret for 23 landskampe.

Det meste af Steve Marlets landsholdskarriere blev levet ud på bænken (Foto: AFP)
Det meste af Steve Marlets landsholdskarriere blev levet ud på bænken (Foto: AFP)
 

Skandaliseret superstjerne i nye problemer: Anklages igen for drukvold

Fortid i Real Madrid og Chelsea: Nu er stjernen idømt fængsel

Topspiller sigtet for voldtægt af et barn