Lasse Schöne åbner for et skifte væk fra Ajax

Med kun seks måneder igen af aftalen med Ajax ved Lasse Schöne endnu ikke, om han fortsætter i Holland, eller om han rykker til et andet land

Ajax har endnu ikke forlænget med Schöne, og det åbner op for et eventuelt klubskifte. Foto: AP
Ajax har endnu ikke forlænget med Schöne, og det åbner op for et eventuelt klubskifte. Foto: AP

Den danske landsholdsspiller Lasse Schöne har til Voetbal International fortalt, at de sidste seks måneder i Ajax har været de bedste måneder i danskerens karriere. Træner Peter Bosz har flyttet Schöne ned på en defensiv midtbane, hvor han tidligere primært har spillet en af de offensive positioner.

Mens det har været de bedste seks måneder i danskerens karriere, kan de næste seks måneder så måske blive de sidste i danskerens Ajax-tid.

30-årige Lasse Schöne har kontraktudløb til sommer, og endnu har parterne ikke fundet hinanden, selv om begge reelt set er interesserede i at forlænge, hvis det hele passer.

For Lasse Schöne er det dog ikke sikkert, at han forlænger med mesterskabskandidaterne. Danskeren nyder den nye rolle på holdet, og han kan lide tilliden fra træner Peter Bosz, men omvendt er der fortsat noget, der lokker, efter mere end 14 år i Holland.

- Jeg ved godt, at toppen i England nok ikke venter på mig. Men et andet eventyr kan stadig være muligt, måske, siger danskeren ifølge den hollandske udgave af Goal.com.

Lasse Schöne har tidligere talt om muligheden for at prøve sig af et andet sted, og han var for nogle år siden en eftertragtet spiller i klubber i større ligaer. Blandt andet var AC Milan for to år siden et yderst varmt navn på rygtebasis.

Dengang valgte Lasse Schöne dog at forlænge med Ajax, og det er langt fra utænkeligt, at han vælger at forlænge igen.

Den 30-årige dansker, der i denne sæson har spillet 13 kampe i Æresdivisionen for Ajax, blev af det velanseete hollandske medie Voetbal International kåret til efterårets bedste spiller i Æresdivisionen.

TV: Se Schönes danske klub-kammerat Dolberg score hattrick:

Se også: Tysker sagde nej til Brøndby: Nu forklarer han hvorfor

Se også: Dansker er et lægetjek fra Malmø FF

En smuk symbolik på den gyldne periode, der grundlagde Ajax som danskerklub. Søren Lerby, Henning Jensen og Frank Arnesen lufter sæsonens pokaler i  1979. Polfoto Sport og Spil Derfor vælger Ajax danskere: Fra stjernestunder til forræderi og karrierestop

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere