Lasse Schöne scorer drømmemål i Ajax-sejr

Den danske midtbanespiller leverede en frisparksperle i Ajax' storsejr over Sparta Rotterdam

Foto: AP
Foto: AP

Han er ikke ligefrem Åge Hareides førstevalg på det danske landsholds centrale midtbane, men Lasse Schöne gjorde, hvad han kunne for at imponere i søndagens udekamp mod Sparta Rotterdam.

Efter 53 minutter bragte han således Ajax foran med 2-1 direkte på frispark. Fuldstændig uden chance for Sparta Rotterdams målmand, der blot kunne følge det perfekt udførte spark op op i nærmeste målhjørne.

Scoringen var Lasse Schönes tiende i denne sæsons Æresdivision, og det er kun angriberen Klaas Jan Huntelaar, der står noteret for flere mål end danskeren.

Det var da også den tidligere Real Madrid-spiller, der udlignede for Ajax i første halvleg, inden Schöne bragte Ajax på sejrskurs.

Kort efter udbyggede Justin Kluivert føringen, og Hakin Ziyech gjorde det efterfølgende både til 4-1 og 5-1. Det første mål i øvrigt på oplæg af netop Lasse Schöne.

Rasmus Nissen spillede de første 70 minutter på højre back for Ajax, mens Kasper Dolberg sad ude med en skade.

Den tidligere Brøndby-spiller Frederik Holst spillede hele kampen for Sparta Rotterdam - ligeledes som højre back.

Southampton Det var pokkers! Pierre-Emile med yderst sjælden scoring

Premier League Hylder Liverpool-stjernen: - Han nærmer sig Messi!

Jores Okore synes, at hvis kriminelle skal udvises, skal det ikke kun begrænses til personer med fremmede rødder. Foto: René Schütze Plus Stjernen har begravet tre venner: Det må stoppe nu

3 kommentarer
Vis kommentarer