Annonce:
Annonce:

Lavere end Nykøbing-odds: Taber de må han ud

Niveauet hos FCK's modstander i aftenens Conference League-kamp er så lavt, at træner Thorup bør fyres, hvis de taber, lyder det i dagens udgave af '1000 på spil'. Tiltroen til 'løverne' er dog stor

Annonce:
Følg Fodbold

At oddsene på favoritsejr findes markant lavere i aftenens Conference League-kamp mellem FC København og Lincoln Red Imps fra Gibraltar end i pokalblamagen mod Nykøbing Falster siger lidt om gibraltarernes niveau.

Derfor tror - og spiller - Benjamin Leander, der er med i Ekstra Bladets '1000 på spil' da også på, at Thorups tropper lammetæver miniputterne i aften. Sker det omvendt ikke, må træneren ud, mener han.

- Gibraltarerne ville netop overleve i 1. division (...). Hvis FCK taber til Lincoln Red Imps, så skal Jess Thorup fyres. Det er der, vi er, lyder den kontante udmeldding.

- Mod Nykøbing var de spået 70 procents chance for sejr. I aften hedder den 90.

I panelet flankeres vært og 'sofabetter' Maya Westander af fodboldekspert og fodboldskoleindehaver Kris Stadsgaard og spilnørd Benjamin Leander fra SpilXperten.

Brøndby og overmagten
Samme tiltro til en anden af aftenens danske hold, Brøndby, har ingen af paneldeltagerne.

- Uden Mikael Uhre kan jeg ikke se, hvem der skal score, lyder det blandt andet fra fodboldekspert (og FCK'er) Kris Stadsgaard.

Foruden de evige derby-rivaler, skal også FC Midtjylland og Randers i ilden i aften, så der er endnu engang fuld, europæisk plade for dansk fodbold.

Hør panelets betting-overvejelser og se, hvad de spiller på, i videoen øverst.

Har du problemer med spil, kan du få hjælp af spillemyndigheden her.

Regler i '1000 på spil'

Denne udgave af '1000 på spil' er en dyst på tværs af de europæiske klubturneringer.

Deltagerne starter med 1000 fiktive kroner og skal herefter forsøge at få disse til at yngle mest muligt - og slå de andre.

I konkurrencen må de spille sammenlagt maksimalt 100 kroner på en til to kampe fordelt over en til to væddemål på hver europæisk kampdag.

Stillingen opgøres løbende på skærmen fra program til program.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: