Lettet Nicolai Jørgensen: - Havde en enorm nedtur

Nicolai Jørgensen er lykkelig efter to scoringer mod Heerenveen lørdag eftermiddag

Nicolai Jørgensen er ved at spille sig i form. Foto: Peter Dejong/Ritzau Scanpix
Nicolai Jørgensen er ved at spille sig i form. Foto: Peter Dejong/Ritzau Scanpix

2019 var ikke noget prangende år for Nicolai Jørgensen, men 2020 startede forrygende for den tidligere danske landsholdsspiller.

Lørdag blev Nicolai Jørgensen dobbelt målscorer for klubholdet Feyenoord, der sparkede årtiet i gang med en 3-1-sejr over et danskerløst Heerenveen-mandskab. Jørgensen scorede målene til 2-0 og 3-0 i første halvleg.

Nu satser danskeren på, at det markerer starten på en bedre tid efter en periode med mange skader og afbræk.

- Endelig føles det godt i mit hoved og i min krop. Jeg har været skadet i mere end fire måneder, det må man ikke glemme. Da jeg vendte tilbage, lavede jeg et par mål, men inden jul havde jeg en enorm nedtur. Det var vigtigt for mig at starte forfra og være helt fri igen - også oppe i hovedet, siger Nicolai Jørgensen til Fox Sports og tilføjer:

- To mål er en god start. Jeg har virkelig savnet denne følelse. Alle endorfiner eksploderede i mit hoved efter det første mål. Jeg nyder at score mål.

I Nicolai Jørgensens første sæson i hollandsk fodbold endte han som ligatopscorer med 21 mål. I denne sæson er det blevet til fire mål for danskeren, der på grund af skader blot har været på banen i 11 ligakampe.

Den tidligere FCK-spiller har kontrakt med Feyenoord frem til sommeren 2022.

Atalanta er stadig godt med i Serie A. Foto: ALESSANDRO GAROFALO/Ritzau Scanpix Betting Spiltips: De kommer til at bombe løs
Messi blev som så mange gange før helten for Barcelona. Foto: lluis Gene/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Messi-scoring redder ny træner fra nedtur
Den danske angriber scorede mod Juventus. Foto: Massimo Pinca/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Cornelius og Cristiano stjæler showet

11 kommentarer
Vis kommentarer