Liverpool og United undskylder for Super League-kaos

Både i Liverpool og Manchester United beklager man nu over for alle, at Super League-projektet har skabt kaos

Liverpool-ejer John W. Henry tager ansvaret for det fejlslagne Super League-projekt. (Arkivfoto. Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Liverpool-ejer John W. Henry tager ansvaret for det fejlslagne Super League-projekt. (Arkivfoto. Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Liverpool-ejeren John W. Henry beklager over for fodboldklubbens fans og manager Jürgen Klopp for det kaos, som European Super League har forårsaget.

Det fortæller han i en video på Twitter, der er udsendt af Liverpool onsdag formiddag.

- Jeg vil gerne undskylde over for alle fans af Liverpool for den forstyrrelse, jeg har forårsaget i de seneste 48 timer.

- Det skal siges, at projektet aldrig ville være realiseret uden støtten fra fansene. Det har ingen tænkt i England.

- I de seneste 48 timer har I gjort det meget klart, at det ikke skulle realiseres. Vi har hørt jer. Jeg har hørt jer, siger John W. Henry.

Han retter også en beklagelse direkte til holdets manager, Jürgen Klopp, samt direktør Billy Hogan.

- Og jeg vil gerne undskylde over for Jürgen, Billy og spillerne. Og alle dem, der har arbejdet så hårdt for at gøre vores fans stolte.

- De har absolut intet ansvar for dette kaos, siger klubejeren.

Også i Manchester United lægger man sig fladt ned. I et åbent brev på klubbens hjemmeside undskylder bestyrelsesformand Joel Glazer over for fansene.

- Vi accepterer fuldt ud, at Super League ikke var den rette vej at gå.

- I vores søgen på at skabe et mere stabilt fundament for spillet, fejlede vi ved ikke at vise nok respekt for dets dybt rodfæstede traditioner - oprykning, nedrykning, pyramiden - og det beklager vi.

- Dette er verdens største fodboldklub, og vi undskylder ubetinget for den uro, der har været de seneste dage, skriver han.

Seks engelske klubber - heriblandt Liverpool og Manchester United - var med i planerne om Super League. Alle seks klubber har trukket sig fra udbryderligaen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind