Annonce:
Annonce:

Liverpool-stjernen forsvandt: Nu er han dukket op - med forfærdelig historie

Jose Enrique, der nåede at spille 99 kampe for Liverpool, er diagnosticeret med en hjernetumor. Han skal bruge de næste måneder på at komme sig

Annonce:
Følg Fodbold

Hvad Jose Enrique troede var en slem migræne, skulle vise sig at vende op og ned på hans liv.

Det var nemlig en hjernetumor, der trykkede i hovedet på den pensionerede fodboldspiller. Tumoren var så slem, at han på et tidspunkt så dobbelt og senere helt mistede synet, skriver Marca.

Fodboldstjernen, der spillede for både Newcastle og Liverpool gennem sin karriere, måtte sidste år gå på pension grundet en vedvarende knæskade.

Siden sin pension har han arbejdet som agent, hvor han første gang mærkede migrænen efter et møde med sin tidligere chef og nuværende manager for Brighton & Hove Albion, Chris Hughton.

- Jeg kom tilbage til mit hotel og troede egentlig bare, det var en almindelig migræne. Igennem natten blev det værre og værre, og næste morgen var mit syn sløret.

Annonce:

- Efter det begyndte jeg at se dobbelt. Jeg fik at vide, at jeg måske ville forblive blind, men jeg fik heldigvis mit syn tilbage, siger eks-Liverpool-spilleren.

Den tidligere fodboldspiller gjorde opmærksom på sin operation på Instagram, hvor han undskyldte, at han ikke havde været aktiv på mediet den seneste rum tid.

Tumoren er heldigvis blevet fjernet, men det betyder ikke, at strabadserne er ovre for Jose Enrique.

Kun fire maskiner i hele Europa
Forsvarsspilleren har hele 35 omgange strålebehandling, før han kan begynde at leve som før. Maskinerne, der skal udføre behandlingen, er heller ikke nogle, som man finder på hvert et gadehjørne.

- Der er kun fire af den slags maskiner, jeg skal bruge, i hele Europa. Jeg kan vælge at få min behandling i Zurich eller Paris. Det kommer til at tage en måned til halvanden, før jeg er færdig.

Men nu er det værste heldigvis overstået, og det har givet Jose Enrique et nyt syn på livet.

Annonce:

- Det har alt sammen fået mig til at værdsatte selve livet mere. Fodboldspillere lever i en boble - Det er et uvirkeligt liv, hvor man mister sig selv og føler sig uovervindelig, siger han.

Hjernetumoren var ifølge lægerne en sjælden en af slagsen, og tilmed svær at fjerne. Den sad bag hans øje, hvorfor Jose Enrique også har måttet gå med klap for øjet noget af tiden.

Topbrag åbner Premier League-sæsonen

Gigantisk sommer-transfer lurer: Han kan blive VM's åbenbaring

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: