Liverpoolfans i chok: Hvad laver spillerne med berygtet kriminel?

En af Liverpools mest berygtede gangstere blev onsdag spottet i VIP-loungen under Liverpools kamp mod Bournemouth. Her sad han ved siden af flere af stjernerne, til stor bekymring for holdets mange fans

På banen kunne Liverpool juble over sejren, men på tilskuerpladserne var der en gæst, der gav årsag til bekymring (Foto: AP)
På banen kunne Liverpool juble over sejren, men på tilskuerpladserne var der en gæst, der gav årsag til bekymring (Foto: AP)

I Liverpool er han kendt og berygtet for sine voldsomme torturmetoder og plyndringer af dealere. Stephen French er derfor ikke en mand, man umiddelbart har lyst til at være i selskab med.

Onsdag aften blev han dog spottet i VIP-loungen, da Liverpool FC mødte Bournemouth i Capital One Cup. Her sad han sammen med flere Liverpoolspillere, blandt andet Benteke og Sakho, og det fik flere Liverpool-fans til tasterne.

- Stephen French sidder sammen med Liverpools skadede spillere. Google ham. Han sidder, hvor han vil - det er helt sikkert, skrev en bruger blandt andet på Twitter.

Joe Pesci, Ray Liotta og Robert de Niro i 'Goodfellas' - som hhv. Tommy DeSimone, Henry Hill og Jimmy Burke.
(Foto: AP) Krimi Virkelighedens Goodfellas i historisk mafia-opgør i Brooklyn  

Det er dog ikke alle, der er lige glade for spillernes noget berygtede selskab. En fan, der ønsker at være anonym, udtrykker blandt andet sin bekymring til Liverpool Echo, hvor du også kan se billedet.

- Min 14-årige søn var til kampen, og der var Stephen French, som en del mennesker ønsker at slå ihjel. Hvad hvis der er nogen, der skyder efter ham? Jeg synes det er klamt, at han er velkommen der, lyder det blandt andet fra den bekymrede fan.

Stephen French går også under øgenavnet 'The Devil' på grund af hans meget brutale metoder overfor de dealere, han igennem tiden har røvet og tortureret.

Liverpool vandt i øvrigt kampen 1-0 på et mål af Nathaniel Clyne og sikrede dermed Jürgen Klopp sin første sejr som Liverpool-manager.

Gense det underholdende pressemøde, hvor Jürgen Klopp blev præseneteret i klubben, her.

Vincent Asaro flankeret af FBI-agenter i januar 2014. Nu sidder han på anklagebænken for det største røveri i USA's historie. (Foto: AP) 112 - 20. okt. 2015 - kl. 11:02 80-årig gangster er mistænkt for USA's største røveri

15 kommentarer
Vis kommentarer