Martin Vingaard fortsætter i USA

Martin Vingaard har forlænget sin aftale med Tampa Bay Rowdies

Martin Vingaard kommer også det næste års tid til at spille i USA.

Således har Vingaards klub, Tampa Bay Rowdies, offentliggjort, at den 31-årige tidligere FCK- og FC Nordsjælland-spiller er på plads og på kontrakt til sæsonen 2017, hvor han i øvrigt igen kommer til at spille med Joe Cole, der ligeledes har forlænget. Det samme har Neill Collins, der også er en vigtig spiller for Tampa Bay.

- Vi er begejstrede for at fortsætte med disse tre spillere, siger træner Stuart Campbell til klubbens hjemmeside:

- Ingen kan benægte, at de tre med deres evner, lederegenskaber og vilje har haft en stor indflydelse på vores hold sidste år. Joe, Neill og Martin vil være en god rygrad for vores hold i den kommende sæson, siger træneren videre.

Tampa Bay Rowdies spillede i den netop overståede sæson i NASL, der er kendt som den næstbedste amerikanske række, men i den kommende sæson skal holdet spille i United Soccer League, der egentlig er kendt som den tredjebedste række, men som tager til i styrke, efter flere hold - blandt andet Tampa Bay - har valgt at træde ud af NASL for at være en del af United Soccer League.

Den bedste række i USA hedder Major League Soccer.

Martin Vingaard spillede 17 kampe for Rowdies i den overståede sæson, hvor han kom til holdet i sommer. Han startede alle 17 kampe og scorede en enkelt gang.

Martin Vingaard er glad for at være kommet til udlandet. Foto: Lars Krabbe Superligaen Fantastisk i USA: Her er alt, hvad man skal bruge

Intl. fodbold Ballon d'Or-bitter: Se portugisernes fornærmende bud

Foto: All Over Press Sport Genoplev hele dramaet: Da Swansea fik nok af Laudrup - og hans agent

3 kommentarer
Vis kommentarer