Medie: Kæresten i tvivl om dansk profils skifte

Jakob Ankersen sættes i forbindelse med et skifte til belgiske Zulte-Waregem, men nu bliver der sået tvivl om, hvorvidt klubskiftet bliver en realitet

Jakob Ankersen sættes i kraftig forbindelse med Zulte-Waregem fra Belgien. Foto: All Over Press.
Jakob Ankersen sættes i kraftig forbindelse med Zulte-Waregem fra Belgien. Foto: All Over Press.

Den danske midtbanespiller Jakob Ankersen sættes i disse dage i forbindelse med den belgiske klub Zulte-Waregem. Ifølge det belgiske medie Het Laaste Nieuws er Zulte-Waregem enig med Ankersens nuværende klub IFK Göteborg om en transfer, men alligevel er det ikke sikkert, at handlen bliver til noget.

I det svenske medie Göteborg-Posten fortæller sportschef fra IFK således, at han er i tvivl om, hvorvidt Ankersen er interesseret i at skifte til den belgiske klub.

- De har forhørt sig om Jakob, ja. Men jeg har sagt, at jeg vil vide, om Jakob vil tage dertil, inden vi går videre. Han takkede jo nej til Belgien i sommer, så for mig er det vigtigt at vide, om han virkelig vil af sted. Bolden ligger hos Jakob, kan man sige, fortæller Mats Gren til Göteborg-Posten.

Ifølge Het Laaste Nieuws er det Jakob Ankersens kæreste, der er i tvivl om skiftet. Hun skulle angiveligt være i tvivl om, hvorvidt en flytning til Belgien er en god idé. Derfor risikerer handlen at gå i vasken.

Det belgiske medie mener at vide, at der kommer en afklaring på Ankersen-situationen inden for et par dage.

Jakob Ankersen blev mandag forholdt rygterne om Zulte-Waregem, men han ønsker ikke at kommentere klubnavne.

Se også: Efter nyt spillersalg: Nu saver ekspert Esbjerg midtover

Se også: Advarer klubber mod eks-Brøndby spiller

Billedet her er fra landskampen i Warszawa, hvor spillerne ifølge Christian Eriksen fik elendig kost forud for kvalifikationskampen mod Polen. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold - 24. jan. 2017 - kl. 08:56 Eriksen undrer sig: Vi fik elendig mad i Polen

Foto: TV3 Sport Sport og Spil Her er de 25 mest magtfulde i dansk fodbold

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere