Medie: Zlatan er HELT færdig i United - her er beviset

Fremtiden er endnu uvis for Zlatan Ibrahimovic, der for nyligt pådrog sig en slem knæskade. Dog har familien valgt at flytte hjem - et tegn på, at tiden i Manchester United er helt slut, mener engelsk medie

Zlatan Ibrahimovic gik fra at være den mest scorende mand i Manchester Uniteds trup til at være ude af spillet - måske for altid.

Under Europa League-kvartfinalen mod Anderlecht pådrog den svenske United-mand sig en alvorlig knæskade.

En knæskade, der krævede en omfattende operation. Operationen blev foretaget af kirurgen Freddie Fu. Zlatan opholder sig stadig i staterne efter operationen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Zlatan forlod banen i Europa League kampen mod Anderlecht med en slem knæskade. Foto: AP/Dave Thompson.
Zlatan forlod banen i Europa League kampen mod Anderlecht med en slem knæskade. Foto: AP/Dave Thompson.

Men selvom operationen skulle redde Zlatans knæ og bringe ham tilbage i den røde trøje på Old Trafford, mener det engelske medie Mirror, at svenskerens karriere er ved at være slut i den engelske storklub.

De skriver, at Zlatans familie har fraflyttet deres eksklusive adresse i Cheshire og sagt farvel til vennerne i området. Det er på trods af, at stedet var lejet til dem indtil starten på næste sæson. Familien har boet på adressen de sidste syv måneder.

I følge Mirror tyder familiens flytning på, at Zlatan er helt færdig i United.

Den 35-årige angriber har scoret 28 mål for United i denne sæson. Han skiftede til den engelske klub efter et ophold på fire år i Paris Saint-Germain. Zlatan har kun skrevet under på en kontrakt, der løber til sommer, det er derfor uvist, hvordan fremtiden ser ud.

Mirror skriver også, at Zlatan i første omgang flytter hjem til sin svenske barndomsby Malmö. Her skal han behandles af fysioterapeuten Richard Dahan, som har behandlet ham i mange år.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Zlatan og konen Helene har sammen børnene Vincent og Maximilian. Foto: All Over Press.
Zlatan og konen Helene har sammen børnene Vincent og Maximilian. Foto: All Over Press.

Familiens retur mod hjemlandet kommer efter, at angriberen i sidste uge selv meldte ud, at han nok ikke kommer til at spille det næste lange stykke tid. Han tog bladet fra munden og skrev på Instagram, at han ville komme igennem skaden stærkere end før, omend det ville tage tid.

- Ind til videre har jeg spillet med et ben, så det vil ikke være noget problem. En ting er sikkert. Jeg bestemmer selv, hvornår det er tid til at stoppe og ingen andre, skrev han

Læs her hvordan United måske vil afløse Zlatan:
Er han Zlatans afløser? Mourinho har ringet til Real-angriber

Mølby: Her er Zlatans fremtid

Fru Zlatans vilde luksusliv