Messi erkender: - Det vil være vanvittigt

Lionel Messi kalder det vanvittigt, hvis ikke Argentina formår at gå videre fra gruppespillet i Copa America

Forventningerne har altid været tårnhøje til Lionel Messi på det argentinske landshold. Foto: Ritzau Scanpix.
Forventningerne har altid været tårnhøje til Lionel Messi på det argentinske landshold. Foto: Ritzau Scanpix.

Argentina har foreløbig skuffet stort ved Copa America med blot et enkelt point før den sidste af tre gruppekampe.

Med en sejr på søndag over Qatar kan Lionel Messi og holdkammeraterne fortsat nå kvartfinalerne ved turneringen i Brasilien, da 8 af de 12 deltagende hold kommer videre.

- Det vil være vanvittigt, hvis vi ikke kommer videre, når der praktisk talt er tre hold fra gruppen, der kommer med, siger Lionel Messi ifølge AFP.

De 12 lande i Copa America er inddelt i tre grupper med fire hold i hver. De to bedste er garanteret avancement, mens der også er pladser i kvartfinalerne til de to bedste treere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det ville være en skuffelse af dimensioner, hvis Lionel Messi og Argentina ikke går videre ved Copa de América. Foto: Raul Arboleda / Ritzau Scanpix.
Det ville være en skuffelse af dimensioner, hvis Lionel Messi og Argentina ikke går videre ved Copa de América. Foto: Raul Arboleda / Ritzau Scanpix.

Argentina er før holdets sidste kamp placeret sidst i gruppe B med Colombia, Paraguay og Qatar foran sig.

- Vi er nødt til at tænke positivt og bevare troen på os selv.

- Vi skal forbedre os og være i den bedste forfatning til vores næste kamp, som skal vindes, siger Messi.

Argentina indledte turneringen med et 0-2-nederlag til Colombia, inden det blev 1-1 mod Paraguay.

Flere af de forventede favoritter har ligesom Argentina haft problemer. Forleden måtte Brasiliens værter nøjes med 0-0 mod Venezuela.

- Vi vidste på forhånd, at det ikke ville blive nemt til Copa America, siger Messi.

- Lige nu vinder vi ikke, og vi må gøre de rigtige ting, hvis vi vil have de tre point, siger han før Argentinas kamp mod Qatar.

Lionel Messi har aldrig prøvet at vinde Copa America med Argentina. Tre gange - i 2007, 2015 og 2016 - har han været i finalen, men hver gang er det endt med nederlag.

Lionel Messi og Argentina risikerer, at end ikke en sejr over Qatar i den sidste gruppekamp vil være nok til at avancere til kvartfinalen. Foto: Douglas Magno/AFP/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Mareridt lurer for Argentina efter ny fiasko

Lionel Messi og Argentina har det svært med de største landskampe. Foto: LUISA GONZALEZ Landsholdsfodbold Kaos og undergang: - Psykologisk traume

Christian Lønstrup blev suspenderet fra sin stilling som cheftræner for FC Roskilde, efter han anklagede flere spillere fra holdet i at have medvirket i matchfixing. Foto: Jens Dresling Sport og Spil 48 vanvittige timer: Lønstrup overhørte det værste til privat fest

Sport og Spil Store klubber står i kø: Vild interesse for de unge danskere

19 kommentarer
Vis kommentarer