Michael Laudrup har taget beslutning om fremtiden

Fodboldlegenden Michael Laudrup opgiver på ubestemt tid karrieren som træner, skriver TV 2

Michael Laudrup stopper nu som træner i Al Rayyan FC. Sådan så det ud da han i sin tid blev præsenteret som træner for klubben. Vide: AP/SNTV

Forventning om, at Michael Laudrup en dag skal stå i spidsen for et virkeligt klassemandskab som træner, bliver ikke indfriet lige med det samme, for den danske fodboldlegende sætter nu trænerkarrieren på standby og holder pause på ubestemt tid.

Det fortæller han til TV 2 Sport nu, da hans kontrakt med Qatar-klubben Al Rayyan nærmer sig udløb.

- Jeg har trods alt beskæftiget mig med fodbold på højt plan, siden jeg var 17 år, så nu er det tidspunktet, hvor livet skal byde på noget andet - i en periode, siger 53-årige Laudrup og lader med sin tilføjelse forstå, at han ikke nødvendigvis for altid opgiver sin trænerambition.

- Det er en tidsubestemt pause. Det kan være 6 måneder, 12 måneder eller permanent. Det vil kun tiden vise, men lige her og nu er der dømt pause, siger Michael Laudrup til TV 2 Sport.

Tv-stationen fastslår som en kendsgerning, at beslutningen er truffet for længe siden, og at den altså ikke har noget med hverken Qatar eller Al Rayyan at gøre. Det er en rent personlig sag, lyder det.

Laudrup har været i Qatar som træner i tre år. Efter sin storslåede karriere som spiller indledte han sin trænerkarriere som assistenttræner for daværende landstræner Morten Olsen i 2000.

Michael Laudrup har tidligere arbejdet i Premier League. Foto: All Over Press Premier League Michael Laudrup kædes sammen med Arsenal

Foto: Bikas Das/AP. Intl. fodbold Nyt job til Maradona... i Hviderusland

Michael Laudrup står foran finale i Qatar. Foto: All Over Intl. fodbold Stor Laudrup-succes: - Alt kan ske

134 kommentarer
Vis kommentarer