Milan henter FC Nordsjællands onde ånd

Luiz Adriano er ny spiller i AC Milan. Han skifter for 60 millioner kroner til Serie A-klubben.

Luiz Adriano skifter fra Shakhtar Donetsk til Milan. (Foto: AP)
Luiz Adriano skifter fra Shakhtar Donetsk til Milan. (Foto: AP)

AC Milan fortsætter oprustningen til den kommende sæson, hvor de skal tage de første skridt tilbage mod toppen af Serie A, og efterfølgende tilbage i Europa igen. Det er sket med brasilianeren Luiz Adriano fra Shakhtar Donetsk fra Ukraine.
Det har AC Milan offentliggjort her til aften.
- AC Milan kan i dag offentliggøre, at vi har et møde med Luiz Adrianos agent i Casa Milan i aften. Mødets eneste formål er en underskrift, lyder det på klubbens hjemmeside.

De fortæller desuden, at han vil deltage i til holdets træning en af de kommende dage. Den ukrainske klub fra Donetsk har ligeledes bekræftet, at spilleren er solgt, og prisen for ham lyder på 60 millioner kroner.

Dani Alves fra Barcelona bliver en billig herre, hvis rygterne om, at PSG skulle være interesserede, viser sig at være sande. Foto: AP Photo/Emilio Morenatti Sport Transferfri i år: Her er stjerneholdet til 0 kroner

For de fleste danskere husker man måske Luiz Adriano bedst for kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk i Champions League i 2012, da han snuppede bolden og scorede, da en bold blev sparket ned til FCN-målet som en del af fair play. Den havde brasilianeren åbenbart ikke opdaget, så han scorede bare, og Shakhtar vandt efterfølgende kampen.

Nu er han Milan-spiller, og den 28-årige angriber har fået en 5-årig kontrakt i Milano.

Luiz Adriano har tur i den i denne sæson, hvor han er topscorer i Champions League. (Foto: AP) Champions League Svindlede i Parken: Nu er han CL-topscorer

0 kommentarer
Vis kommentarer