Annonce:
Annonce:

Mister tæerne: Argentinsk storklub i uhyggelig busulykke

Den argentinske storklub Huracán var onsdag involveret i en alvorlig busulykke i Venezuela, hvor en tidligere landsholdsspiller fik smadret flere tæer

Det argentinske fodboldhold Huracan var uheldigvis indblandet i en uhyggelig busulykke. (Video: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

De femdobbelte argentinske mestre Huracán var onsdag involveret i en barsk og uhyggelig busulykke i Venezuela, da holdet var på vej mod lufthavnen efter en kamp i Copa Libertadores.

Pludselig, mens bussen var på vej ned ad et stejlt bjerg, svigtede dens bremser fuldstændig. Chaufføren forsøgte efterfølgende at køre bussen op et nødspor, men da han ville holde den ind til siden, flippede den rundt og røg ud i rabatten. Det skriver både Daily Mail og Goal.com.

 

Heldigvis mistede ingen Huracán-spillerne eller medlemmer af staben livet i den uhyggelige ulykke. Til gengæld fik den tidligere argentinske landsholdsstjerne Patricio Toranzo alvorlige skader på flere af sine tæer, så de efterfølgende blev amputeret på et hospital. Det meddeler en kilde til Goal.com.

Annonce:

- Patricio Toranzo fik fire af sine tæer på venstre fod amputeret, siger den unavngivne kilde til Goal.com.

Og så skulle man tro, at Toranzos karriere er helt forbi. Men nej. Ikke hvis man skal tro kilden.

- Han kan stadig spille, hans storetå er ok, og det er det vigtigste, for det er den, kroppen påfører mest vægt. Vi må vente med at se, hvordan det ser ud, til sårene er helet. Det vil tage mellem tre og fire uger, og hans tæer bliver nok kortere, siger kilden til Goal.com.

 

Huracáns præsident var selv sagt rystet over ulykken.

- Det vigtigste er, at alle spillerne har det fint. Det var skræmmende, men de har det allesammen godt, siger Alejandro Nadur ifølge Goal.com.  

Den 23-årige spiller Diego Mendoza og holdets fysiske træner Pablo Santella blev sammen med Toranzo kørt på hospitalet til undersøgelse, men de slap angiveligt uskadte fra ulykken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: