Model føler sig truet: - Folk vil angribe mig på gaden

Efter at holdkammeraten Mohamed Salah har støttet Amr Warda, der har sendt upassende henvendelser til modellen Merhan Keller, er hun bange for at færdes i Egyptens gader

Mohamed 'Mo' Salah i Liverpool-trøjen har blandet sig i debatten mellem Amr Wardas og Mehan Keller. Foto: Sergei Grits/AP
Mohamed 'Mo' Salah i Liverpool-trøjen har blandet sig i debatten mellem Amr Wardas og Mehan Keller. Foto: Sergei Grits/AP

Det er en ubehagelig følelse Merhan Keller har, når hun skal besøge hjemlandet Egypten.

Hun frygter for sin egen sikkerhed, efter at hun har delt meddelelsen om, at fodboldspilleren Amr Warda har sendt hende upassende og aggressive beskeder på Instagram og WhatsApp.

- Folk vil angribe mig på gaden. Du ved, hvordan fodboldfans er - vores er hundrede gange værre, forklarer modellen, der siden har lukket sin Instagram-konto.

Og truslerne er kun blevet værre, efter at Mohamed Salah har blandet sig.

Se også: Model afslører stjernens klamme beskeder

- Han er en af de mest eftertragtede figurer i verden lige nu. Det har skubbet folk til at chikanere mig endnu mere, fortæller Merhan Keller til The Mirror.

Merhan Keller hævder, at truslerne er taget til siden Mohamed Salah gik ind i sagen.
Merhan Keller hævder, at truslerne er taget til siden Mohamed Salah gik ind i sagen.
 

Det hele er sket, efter at modellen har afsløret fodboldstjernens klamme beskeder. Hun har derudover delt beskeder fra andre kvinder, der har oplevet samme henvendelser fra Warda.

Efterfølgende er han blevet smidt af det egyptiske landshold, og det har skabt frustration hos Egyptens i særklasse største fodboldnavn, Liverpool-stjernen og CL-vinderen Mohamed Salah, som nu har reageret på Twitter.

Han skriver blandt andet i sine tweets, at Amr Warda ikke burde sendes direkte til guillotinen, og at han fortjener endnu en chance.

- Kvinder skal behandles med den yderste respekt. 'Nej' betyder 'nej'. Disse ting er og skal forblive hellige. Jeg tror også, at mange, som begår fejl, kan ændre sig til det bedre, og ikke skulle sendes direkte til guillotinen, hvilket ellers er den letteste vej, skriver stjernen blandt andet.

Warda har undskyldt for sine beskeder i en besked på Facebook. Men efter at holdkammeraten også har udtalt sig om Wardas henvendelser, er den 28-årige model endnu mere usikker på sin egen sikkerhed.

- Du har ingen anelse om, hvor mange hadebeskeder og trusler jeg får. Det er forfærdeligt at se sig selv i memes og i jokes, hvor alle gør grin med dig og tager opmærksomheden væk fra det reelle problem, siger hun.

Amr Warda er røget af landsholdet. Foto: Ritzau Scanpix
Amr Warda er røget af landsholdet. Foto: Ritzau Scanpix
 

- Min bekymring her er, at man kan tillade sig det på et privat niveau. I kan gå til ham, og fortælle ham. at han begik en fejl, og være sikker på at han ikke gør det igen. Jeg ville råde ham til at give en undskyldning og fokusere mere på sig selv og hans karriere, og lad os komme videre, fortæller Mehan Keller.

Egypten er vært for African Cup of Nations og har i skrivende stund kvalificeret sig til 1/8-finalerne efter at have vundet sine tre gruppekampe.

Se også: Sene frispark sender Tyskland i U21-finalen

Se også: Landsholdet tester EM-formen i Aalborg

Premier League - 12. apr. 2019 - kl. 09:24 Brutal smædesang mod Salah: Storklubber går i aktion

Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere