Mystisk skade trækker ud

Nicolai Jørgensen har været skadet i en periode for Feyenoord, og et comeback er ikke lige på trapperne

Nicolai Jørgensen har kun spillet 18 kampe for Feynoord i denne sæson på grund af skader. Har har han slået sig efter en duel med schweiziske Remo Freuler. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Nicolai Jørgensen har kun spillet 18 kampe for Feynoord i denne sæson på grund af skader. Har har han slået sig efter en duel med schweiziske Remo Freuler. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix

Husk, at du kan se 2. Division eksklusivt på Ekstra Bladet. Få adgang her

Nicolai Jørgensen har været hårdt plaget af skader i denne sæson, og nedturen fortsætter for den tidligere danske landsholdsspiller.

Den 29-årige angriber har misset de seneste tre kampe for Feyenoord, og det bliver ikke lige med det første, at Nicolai Jørgensen vender tilbage på holdkortet i Rotterdam-klubben. Det afslørede cheftræner Dick Advocaat ifølge Voetbalprimeur.

- Det tager nogle uger med Jørgensen. Derfor er han heller ikke med mod NAC Breda, siger Feyenoord-træneren med henvisning til torsdagens opgør i den hollandske pokalturnering, hvor Feyenoord sejrede med 7-1.

Direkte adspurgt, om Dick Advocaat forventer, at Nicolai Jørgensen kommer til at spille mere i denne sæson, svarer han:

- Det håber vi.

Nicolai Jørgensen var senest i aktion for Feyenoord den 13. februar i en pokalkamp mod Heerenveen. Han spillede han 80 minutter i Rotterdam-klubbens sejr på 1-0.

Grundet skader har den danske angriber blot spillet 18 kampe for Feyenoord i denne sæson, og det er medregnet alle tre turneringer, som klubben har deltaget i. Nicolai Jørgensen har scoret fem mål.

De mange skadesafbræk har også holdt Nicolai Jørgensen ude af landsholdet i en længere periode - hans seneste optræden i rødt og hvidt var mod Irland i Parken i juni 2019.

Ronaldinho slipper for sigtelse for rejse med falsk pas
Politifolk snagede i Bendtners personlige oplysninger
Frygt for coronavirus udskyder Paris Maraton til oktober