Nabo-damen fra helvede: Hun har konfiskeret 186 fodbolde

Fodboldklubbens nabo-dame hader fodbolde i haven og nu har politiet fundet konfiskerede bolde til en værdi af 32.000 kroner i hendes hjem

Denne bold har undgået nabo-damens glubske blik. Foto: Colourbox
Denne bold har undgået nabo-damens glubske blik. Foto: Colourbox
Følg Fodbold

Har du en nabo, der hader at få fodbolde sparket ind i haven?

Måske, men din nabo er forhåbentlig ikke så slem, som den franske dame, der er nabo til den franske fodboldklub Juillan.

Ifølge den franske avis La Depeche har politiet fundet hele 186 konfiskerede fodbolde i hendes hjem. Bolde, der er indsamlet over de seneste tre år, hvor hun igen og igen har følt sig generet af fodboldklubben.

Senest kom hun i fokus, da Juillan mødte Tarbes i september. Her blev nabodamen så træt af den igangværende fodboldkamp, at hun i protest tog en stol med ind i midtercirklen, satte sig ned, tog en bog frem og nægtede at flytte sig, og så måtte dommeren stoppe kampen efter 65 minutter med udeholdet foran 2-1.

Selvom vandingsanlægget blev sat i gang, så blev damen siddende, og hun flyttede sig først, da politiet kom. Konflikten mellem nabo-damen og fodboldklubben har stået på i tre år.

- Når boldene går over nettet, så kommer de ikke tilbage. Det er fortvivlende, men dialog er helt umulig, fortæller en af Juillan-cheferne.

- Derudover koster det os mange penge. Med 40 bolde om året så bliver det hurtigt en regning på 10.000 kroner, og det er meget for en klub med 300 medlemmer. I tillæg kræver hun mellem 30 og 40 kroner for at returnere boldenen. Hun ser på det som et job, lyder det.

Politiet anslår, at nabo-damen har konfiskeret bolde for 32.000 kroner. Også i Danmark spilles der utrolige kampe på lidt lavere niveau - for eksempel denne kamp, hvor der blev scoret hele 39 mål. LÆS MERE HER

Helt komisk: Se årets mest absurde selvmål i Superligaen

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind