Næste mand til Kina: Kæmpekontrakt venter på Pepe

Den portugisiske forsvarsspiller Pepe er angiveligt blevet tilbudt en stor kontrakt i kinesisk klub, og i Spanien forlyder det, at han har taget imod tilbuddet

I Spanien forlyder det, at Pepe har takket ja til et tilbud fra Kina. Foto: AP.
I Spanien forlyder det, at Pepe har takket ja til et tilbud fra Kina. Foto: AP.

I februar fylder den portugisiske europamester Pepe 34 år, og forsvarsspilleren ved nok godt, at han ikke har mange år tilbage i topfodbold.

Med under et halvt år igen af aftalen med Real Madrid skal den centrale forsvarsspiller finde ud, af hvad der skal ske med fremtiden, og selv om spanske medier tidligere har skrevet, at Pepe var tæt på at forlænge sin aftale med Real Madrid, er der nu tvivl om portugiserens fremtid i det spanske.

Ifølge Cadena Cope har Pepe takket ja til et kontrakttilbud fra den kinesiske klub Hebei China Fortune, når hans aftale med Real Madrid løber ud 30. juni 2017.

Og det er ikke småpenge, som Pepe angiveligt er blevet tilbudt.

Ifølge mediet kan Pepe få 15 millioner euro om året - svarende til mere end 110 millioner kroner for et år. Det vil i så fald være mere end en tredobling af Pepes nuværende løn.

I Real Madrid ønsker Pepe en toårig forlængelse, men Real Madrid og Zinedine Zidane vil kun tilbyde ham et enkelt år, og det kan altså få Pepe til at blive den seneste spiller, der rykker til kinesisk fodbold, hvor dygtige spillere som Hulk og Oscar allerede er at finde.

Se også: Desværre piger: Nu vil Cristiano Ronaldo giftes

Se også: UEFA: Dansker kan blive EMs store stjerne

Se også: Dortmund får fingrene i ombejlet svensk stortalent

Adam Lallana har for alvor slået igennem i Englands absolutte top i Liverpool. Vejen dertil var dog mere end lang for englænderen, der som ung var ved at måtte stoppe karrieren på grund af hjerteproblemer. Foto: AP/Peter Byrne Sport og Spil Fra fejlkøb til fanfavorit i Liverpool

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere