Annonce:
Annonce:

Nicolai Jørgensens agent: Vi er i en luksussituation

Mikkel Nissen forklarer, at der skal noget helt ekstraordinært til at lokke topscoreren væk fra Holland. I givet fald kan det udløse en dansk transferrekord

Nicolai Jørgensen har taget Hollandsk fodbold med storm. Foto: All over
Nicolai Jørgensen har taget Hollandsk fodbold med storm. Foto: All over
Annonce:
Følg Fodbold

PARIS (Ekstra Bladet): - Selvfølgelig kan jeg mærke, at interessen for ham er meget stor. Er du hollandsk topscorer, er du i søgelyset hos rigtigt mange, store klubber.

Ordene kommer Nicolai Jørgensens agent, Mikkel Nissen, som Ekstra Bladet træffer i Paris i hans egenskab af manager for tennisstjernen Caroline Wozniacki.

Hun er Danmarks bedst betalte atlet, og han kan formentlig slå ny transferrekord for en dansk fodboldspiller, hvis han følger den tradition, det er blevet, at Æresdivisionens topscorer bliver skudt af til en større og mere pengestærk liga.

Det er dog så langt fra sikkert, at den kuffert skal pakkes.

Annonce:

- Skal Nicolai tage skridtet, skal det være noget ekstraordinært. Klubben skal jo også acceptere at lade ham gå, siger Nissen, som lavede Jørgensens fem-årige kontrakt med Feyenoord, der med den nyindkøbte dansker som topscorer genvandt mesterskabet efter 18 år.

- Nu skal de spille Champions League, og fansene elsker ham. Det vil være svært for klubben at lade ham gå allerede nu. Men tingene kan blive så store - også for klubben - at det bliver svært at sige nej, siger han uden at afvise, at der i så fald vil være tale om et trecifret millionbeløb i transfer.

- Det er gået rigtigt stærkt. Mulighederne med hans CV antyder, at han kan tage skridtet videre. Men han er i en luksussituation. Han er meget glad, hvor han er. Han passer perfekt ind på holdet og elsker livet i Holland, hvor mentaliteten ligner den danske. Han er i en superposition.

Nicolai Jørgensen til træning med landsholdet. Foto: Jonas Olufson
Nicolai Jørgensen til træning med landsholdet. Foto: Jonas Olufson

Mikkel Nissen er tydeligvis stolt over det valg, han og spilleren foretog for et år siden.

Annonce:

- Vi var ret overbeviste om, at Feyenoord havde holdet. Men de havde to problemer. Mange af spillerne var unge, og derfor var der en vis ustabilitet sidste år. Og så manglede de en, der virkelig kunne lave mål. Det var det helt rigtige valg.

- At Nicolai også har været så kampafgørende, at han også er nummer to på assistlisten, gør, at folk kan se, at her er en spiller, der kan gøre forskellen og vinde mesterskaber. Han er jo også en holdspiller, der ad den vej skaffer mange point.

- Det er jo en fantastisk position at være i. Tit kræver det en tilvænningsperiode, når du skifter liga. Du skal både vænne dig til et nyt liv uden for banen og en ny spillestil – både på holdet og i forhold til modstanderne. Og i hans tilfælde en ny rolle som ren 9’er, hvor han før spillede hængende angriber eller kantspiller.

- Selvfølgelig kommer du tættere på målet og får flere chancer, men omvendt vokser presset også, fordi du er købt ind til at lave mål. At han så det første år bliver topscorer og mester, kan jo ikke være bedre.

Annonce:

Nicolai Jørgensen i aktion med Manchester Uniteds Chris Smalling. Foto: All over
Nicolai Jørgensen i aktion med Manchester Uniteds Chris Smalling. Foto: All over

Skulle et klubskifte komme på tale, er der meget, der skal passe Nicolai Jørgensens ønsker. Og trods de mange penge i Premier League, er det ikke sikkert, at det bliver den rejsevej.

- Skal han skifte, så har vi meget fokus på, at det skal være til et hold, der har bolden. Jeg har svært ved at se det som specielt attraktivt at komme til et hold i Premier League, der skal slås for overlevelse.

- Det vil ikke være noget optimalt skifte, for der vil være relativ stor risiko for nedrykning, og de hold har ikke bolden ret meget af tiden. Nicolai har stor fokus på, at hans hold har bolden mest, og at han får den rolle, hvor han kan udfolde sig bedst.

En kanonsæson kan også blive efterfulgt af et formdyk. Men ikke i dette tilfælde, mener Mikkel Nissen.

- Jeg mener, han bliver endnu bedre næste år. Holdet vil være bedre sammenspillet, og han vil være endnu mere vant til sin rolle.

Klamme stadion-forhold: Ulækker øl og afføring i maden

Vild sommer i vente: Kæmpebud på landsholdsdebutant

Hareides regnestykke - sådan kommer vi til VM

Annonce:

Jan Mølby: Den nye Thierry Henry?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: