Annonce:
Annonce:

Norsk duo hetzer Bendtner

Nicklas Bendtner kan mandag lukke munden på de mange kritikere

Der går snart ikke en dag, hvor der ikke er en eller anden nordmand, som skal kritisere Nicklas Bendtner (Foto: Stine Tidsvilde)
Der går snart ikke en dag, hvor der ikke er en eller anden nordmand, som skal kritisere Nicklas Bendtner (Foto: Stine Tidsvilde)
Annonce:
Følg Fodbold

Der går snart ikke en dag, uden en eller anden fjeldabe skal genere Nicklas Bendtner.

To totalt ukendte, men meget selvbevidste norske spillere, Mads Hansen, Mjøndalen og Anders Trondsen, Sarpsborg har meldt sig i koret og udnævnt den tidligere danske målhelt til at være ligaens mest overvurderede spiller.

Siden chokket over danskerens skifte fra Nottingham til Trondheim og Rosenborg har både den ene og anden været ude med riven.

Anders Trondsen, som har status af U 21-landsholdsspiller, kan risikere få svar på tiltale mandag aften, når Nicklas Bendtner og Rosenborg kommer på besøg i det sydøstlige hjørne af Norge for at spille topkamp mod hjemmeholdet med tre danskere plus en eks-dansker.

Annonce:

Danskerkolonien består af Patrick Mortensen, tidligere Lyngby, Matti Lund Nielsen, tidligere OB og Nordsjælland og Anders Albech, tidligere Skive samt den mangeårige nordmand i SønderjyskE, Anders Østli.

Sarpsborgs Patrick Mortensen har med fire fuldtræffere f. eks. stjålet billedet fra Nicklas Bendtner på scoringsfronten.

Sidstnævnte har foreløbigt kun scoret to gange, og det er i følge de to kloge nordmænd for lidt, når han nu er frontangriber i Rosenborg.

- Problemet er, at han ikke er, hvor han skal være. han kommer ikke til nok chancer, lyder det fra Mads Hansen til podcasten, Runden.

Og Anders Trondsen forsøger at være smart med følgende udtalelse :

- Om jeg kunne have valgt en spiller og hentet ham til Sarpsborg, ville det have været Bendtner, men kun for PRs skyld.

De ord må den U 21-spilleren måske æde efter mandagens opgør mellem nr. 1 og nr. 2, hvor Rosenborg med en sejr allerede kan lægge afstand i spidsen af den norske eliteserie.

Annonce:

Så kan det være, at en vis Lord eller hvad han nu kaldes i Norge vil træde i karakter, fordi nu må Nicklas Bendtner snart være kommet i træning, så han kan træde i karakter og lukke kæften på sine nye 'landsmænd'.

Lord var optaget: Bendtner har fået nyt kælenavn

Tager Bendtner i forsvar: Han er IKKE problemet

Modspillere skoser Bendtner: Han lugter ikke af mål

Chokeret over Bendtners valg? Her er ti andre gakkede danske transfers

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: