Nu begynder rygterne: Serie A-klubber kædes sammen med Bendtner

Ifølge italiensk medie er Nicklas Bendtner på ønskelisten i Lazio og Sampdoria

Hør Ekstra Bladets sportsredaktør Allan Olsen udtale sig, efter det kom frem, at Bendtner var færdig i Wolfsburg.

Hvor spiller Nicklas Bendtner i næste sæson? Det er det store spørgsmål, der præger transfersladderen i disse dage. Angriberen er blevet fritstillet i Wolfsburg og kan skifte kvit og frit til en anden klub.

Nu melder italienske medier allerede om interesse fra et par Serie A-klubber. Ifølge det italienske medie Calciomercato har både Lazio og Sampdoria således vist interesse for Nicklas Bendtner. Ifølge mediet er der allerede kontakt mellem parterne, omend det først kan blive aktuelt for Bendtner at tiltræde i en af de to klubber til sommer - efter denne sæson.

Klaus Allofs var meget imponeret over Nicklas Bendtners fodboldtalent. (Foto: Alloverpress) Tysk fodbold Wolfsburg-boss: Vi var betagede af ekstraordinære Bendtner

Nicklas Bendtners agent Ivan Marko Benes skrev følgende på Twitter om Bendtners fremtid:

- Nu gælder det om at træffe modne valg, der finder tilbage til kernen. Og kernen er én ting: At spille og at gøre det godt. Vi vil gå grundigt til værks, så Nicklas ender det rette sted. Nu arbejder vi grundigt og fordomsfrit på at finde en rigtig og tryg klub - i god tid, inden transfervinduet lukker.

Nicklas Bendtner selvtræner i øjeblikket, men i FC København har manager Ståle Solbakken udtalt, at spilleren er velkommen til at holde formen ved lige i klubben.

(Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Lokker Bendtner: Du kan komme på hold med flere Laudrup'er

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

21 kommentarer
Vis kommentarer