Nu er det officielt: United-stjerne skifter til danskerklub

Manchester United bekræfter på klubbens Twitter, at der er blevet indgået en aftale om at sælge Daley Blind tilbage til Ajax Amsterdam

Daley Blind, der her forsøger at bestige holdkammeraten Romelu Lukaku, er på vej tilbage Ajax Amsterdam, hvor han spillede ungdomsfodbold fra 1998-2008 og professionelt fra 2008-2014. Foto: Nick Potts/AP
Daley Blind, der her forsøger at bestige holdkammeraten Romelu Lukaku, er på vej tilbage Ajax Amsterdam, hvor han spillede ungdomsfodbold fra 1998-2008 og professionelt fra 2008-2014. Foto: Nick Potts/AP

Den 28-årige Daley Blind forlod Ajax i den hollandske æresdivision i 2014, da han blev solgt til Manchester United for 118 millioner kroner på en femårig kontrakt, men nu er midtbanespilleren på vej tilbage til Amsterdam, hvor han både er født og opvokset.

Sky Sport rapporterer, at de to klubber har indgået en aftale om, at Blind skifter til sin gamle klub for et grundbeløb på 119 millioner kroner, hvilket potentielt kan stige til 156 millioner kroner, hvis Blinds præsterer godt nok i Ajax til at udløse en række bonusser, der så vil tilfalde hans gamle arbejdsgiver i Manchester.

Mandag bekræftede Manchester United handlen i et tweet, hvor klubben desuden skriver, at flere detaljer vil blive offentliggjort inden længe.

Daley Blind var fraværende, da Jose Mourinho sammen med resten af holdet fløj til Los Angeles for at indlede en opvisningstur i USA, der skal gøre mandskabet helt klar til den kommende Premier League-sæson.

Den eneste anden spiller, udover Daley Blind, der manglede fra mandskabet var Alexis Sanchez, som angiveligt blev nægtet indrejse på grund af problemer med sit visa.

Blind har i løbet af sine fire år i Manchester spillet 90 Premier League-kampe, men i sidste sæson blev det til blot syv kampe for den hollandske forsvarsspiller. 

Superstjerne fældet før afrejse: Fængselsstraf spolerer United-turen

Zorniger efter drømmedebut: Næsten mål hver gang han får bolden

Kongedebut gav Brøndby perfekt sæsonpremiere

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri