Nu kommer fodboldstjernernes Netflix

En lang række fodboldstjerner et gået sammen i et nyt stort internationalt tv-medie, som flere medier omtaler som 'fodboldstjernernes Netflix'

Lionel Messi og Luis Suarez er blandt deltagerne i Otro, der kaldes fodboldstjernernes Netflix. Foto: GABRIEL BOUYS/Ritzau Scanpix
Lionel Messi og Luis Suarez er blandt deltagerne i Otro, der kaldes fodboldstjernernes Netflix. Foto: GABRIEL BOUYS/Ritzau Scanpix

- Så tæt du kan komme på verdens bedste spillere. Velkommen til vores klub. Vores historier, delt på vores måde. Otro er en digital fanklub lavet af spillerne for fansene. Kom bag scenen med adgang til eksklusive videoer, nyheder og opdateringer fra verdens største spillere.

Det vakte opsigt, da navne som Lionel Messi, Neymar, Zinedine Zidane og David Beckham samt en masse yderligere verdensstjerner i sidste uge pludselig dukkede op sammen på eksklusive sort-hvid-fotos.

Nu er årsagen så kommet frem, og verden over fortæller overskrifter nu om Otro, som 'fodboldstjernernes Netflix'.

- Det er en fornøjelse at dele min oplevelser på og uden for banen med mine fans, siger Messi om projektet.

- Nu giver jeg jer chancen for at se, hvordan mit liv virkelig er, når jeg ikke spiller spillet, som jeg elsker, lyder det fra Neymar.

Overskrifter fra tyske Bild og østrigske Heute

 
Otros intro-video er til at se nu:

Udover Messi, Neymar, Zidane og Beckham er spillere som Luis Suárez, Jerome Boateng, James Rodriguez, Gabriel Jesus, Benjamin Mendy, Isco, Romelu Lukaku, Paulo Dybala, David Luiz og Dele Alli med, ligesom den tidligere United-legende og de to kvindelige Barcelona-spillere Lieke Martens og Toni Duggan også er med i projektet.

Otro skulle byde på mini-dokumentarer, interviews og små klip med de største spillere, og det hele produceret i høj kvalitet - og der skulle også være hurtige klip og musik til de unge fans.

I første omgang lanceres serien 'Modern game', hvor spillerne kommer med deres mening om transfersummer, presset i international fodbold og problemer med skader.

Allerede sidste uge kom der teasere med stilede fodboldfotos, men dengang kendte ingen årsagen til, at de mange fodboldspillere var samlet

Dele af fodboldstjernernes Netflix er gratis, mens det betalte indhold koster 30 kroner om måneden.

- Vi har specielt designet Otro til at være et sted, hvor medlemmer og spillere kan interagere direkte. Disse spillere er de grundlæggende medlemmer af Otro, og nu inviterer de fansene til at være med i deres anden klub, lyder det fra Otros chef Jeremy Dale  ifølge Broadcastnow.

Udover investeringsfirmaet Capital 23 er også en højtrangeret tidligere manager fra Nike om bord ligesom et sportsfirma med forbindelser til Qatar er det. Otro har også lavet samarbejdsaftaler med firmaer inden for statistik og fotos og er i første omgang tilgængelig på otte sprog, og spillerne får del i det økonomiske overskud, hvis det bliver en succes.

Raser over usmagelige voldtægtskager: - Tror ikke mine egne øjne

Madrid-medie: Derfor passer Eriksen til Real

Helt lovligt: Sådan kan du se Messi og Ronaldo spille - gratis

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller