Annonce:
Annonce:

Nu overrasker hun igen

Anamaria Prodan har tilsyneladende store planer for FC Hermannstadt, og hun vil gøre familien til en stor del af klubben

Anamaria Prodan vil give sin datter en stor titel. Foto: Unica.ro/Pr Foto
Anamaria Prodan vil give sin datter en stor titel. Foto: Unica.ro/Pr Foto
Annonce:
Følg Fodbold

Den tidligere tv-vært og playboy-model Anamaria Prodan skabte forleden overskrifter, da det kom frem, at den rumænske kvinde ville købe den rumænske fodboldklub FC Hermannstadt.

Playmate vil købe topklub

Efterfølgende blev det bekræftet, at den 47-årige rumæner havde købt sig ind i ejerskabet hos den rumænske klub.

Men her stopper Anamaria Prodans drømme tilsyneladende ikke. For nu vil hun angiveligt gøre sin datter, Rececca, på blot 21 år til præsident i klubben. Det skriver det rumænske medie Digi Sport.

- Min ældste datter bliver lederen, og jeg vil hjælpe hende. Hun er den yngste leder i Liga 1 (den rumænske liga), siger Anamaria Prodan til Digi Sport.

Annonce:

Foto: Unica.ro/Pr Foto
Foto: Unica.ro/Pr Foto

Ambitionerne for Anamaria Prodan er da heller ikke til at tage fejl af. Hun vil nemlig have, at FC Hermannstadt i de næste mange år skal kæmpe med om de øverste placeringer i den bedste rumænske række.

- Jeg ønsker, at holdet skal kæmpe med om en top seks-placering. Jeg er her for at skabe resultater, og jeg vil gøre alt for, at det kommer til at ske. Holdet kommer til at blive godt, siger hun.

Kender miljøet
Det er ikke hvem som helst, der har købt sig ind hos FC Hermannstadt. Anamaria Prodan er nemlig et forholdsvis kendt navn i Rumænien og måske også andre steder.

Hun har nemlig tidligere været præsident i en række rumænske topklubber. På listen tæller blandt andet CFR Cluj, der blandt andet nåede at komme i Champions League med hende ved roret.

Samtidig fungerer hun endvidere som FIFA-certificeret spilleragent. Så det er ikke ligefrem erfaring i fodboldbranchen, som den tidligere playboy og tv-vært mangler.

Hun har dog ikke førhen ejet en fodboldklub, men tanken har strejfede hende længe.

Annonce:

- Jeg ved ikke, jeg tænker på at købe en fodboldklub, svarede den 47-årige kendis i et interview med TV Telekom Sport, da hun tidligere på året blev spurgt om, hvad hun ville få tiden til at gå med efter coronakrisen.

Anamaria Prodan har tidligere været sat i forbindelse med et køb af storklubben FC Dinamo, der er hårdt ramt rent økonomisk. Det afviste hun dog selv at kende noget til, og nu er hun i stedet havnet som ejer af FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt er i øjeblikket nummer tre i nedrykningsspillet i den rumænske Liga 1. Dermed nåede klubben altså ikke i denne omgang med i det fornemme selskab blandt de seks bedste klubber i landet, der i sidste ende skal kæmpe om at blive mester.

Så der er altså et stykke vej for Anamaria Prodan og FC Hermannstadt, hvis de vil nå til tops i Rumænien.

Årtiets lækreste fodboldfans

Flotte fotos: Her er OL's lækreste babes

Gravesen: Det fortryder jeg mest

Afslører hemmeligt møde med Solskjær

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: