Annonce:
Annonce:

Nu rabler det for Ronaldo: Sagde han virkelig det?

Cristiano Ronaldo er efter eget udsagn meget imponeret over niveauet i Saudi-Arabien

Cristiano Ronaldo er med det portugisiske landshold, selvom han blev vraget under VM i Qatar. Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/Ritzau Scanpix
Cristiano Ronaldo er med det portugisiske landshold, selvom han blev vraget under VM i Qatar. Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Når Cristiano Ronaldo udtaler sig om Saudi-Arabien, er det værd at bemærke, at regimet betaler ham ufatteligt mange penge for at promovere dikaturstaten.

Men den seneste kommentar om niveauet i den bedste saudiarabiske liga, hvor verdens tidligere bedste spiller nu huserer, må alligevel få øjenbryn til at lette rundt omkring i verden.

Ronaldo hævder således, at Saudi Professional League, som den nationale liga kaldes, inden for en overskuelig fremtid vil være blandt de bedste i verden.

- Jeg synes, I burde kigge på det på en anden måde. Jeg siger ikke, at ligaen er som Premier League. Det ville være en løgn. Men det er en meget konkurrencedygtig liga, som jeg er positivt overrasket over. En meget balanceret liga og gode hold.

Annonce:

- Jeg er sikker på, at i de kommende år vil ligaen være den fjerde, femte eller sjette mest konkurrencedygtige liga i verden, lyder det fra Ronaldo ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cristiano Ronaldo sætter landskamprekord, hvis han kommer på banen i aftenens kamp mod Liechtenstein. I så fald har han spillet 197 landskampe - en mere end Kuwaits Bader Al-Mutawa  Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/Ritzau Scanpix
Cristiano Ronaldo sætter landskamprekord, hvis han kommer på banen i aftenens kamp mod Liechtenstein. I så fald har han spillet 197 landskampe - en mere end Kuwaits Bader Al-Mutawa Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/Ritzau Scanpix
 

Cristiano Ronaldo har ellers ikke oplevet den helt store konkurrence fra forsvarsspillerne i ligaen siden skiftet.

Portugiseren har scoret ni gange i otte kampe siden skiftet til Al Nassr i januar, hvilket rækker til en sjetteplads på topscorerlisten.

Ronaldo får angiveligt 90 millioner dollars om året for at spille fodbold i Saudi-Arabien, men sponsorater og andre kommercielle sager får den samlede lønpakke op på 200 millioner dollars svarende til 1,4 milliarder kroner.

Al Nassr er, ligesom alle øvrige hold i Saudi Professional League, ejet af staten, men drives - i hvert fald officielt - uafhængigt.

Ekstra Bladet var med ved FIFA's kongres i marts i Rwanda, hvor Gianni Infantino blev genvalgt som præsident. Hør mere i 'Blodbold' med Ekstra Bladet+

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: